banner249

Manisalı yaşlılara müjde!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanı Mümin Deniz, şehir içi ulaşımdan ücretsiz faydalanan engelli ve 65 yaş üstü vatandaşları yakından ilgilendiren bir açıklama yaptı.

Manisalı yaşlılara müjde!
banner240

Ücretsiz taşıma noktasında engelli ve 65 yaş üstü vatandaşların araç sürücüleriyle sorunlar yaşadığına dikkat çeken Deniz, “Bu gibi durumlarda vatandaşlarımız 444 5 154 numaralı şikâyet hattını arayıp ekiplerimizi bilgilendirmeleri halinde, gerekli ceza-i yaptırımlar uygulanacaktır” dedi. 


Manisa’da şehir içi ulaşımdan ücretsiz yararlanan engelli ve 65 yaş üstü vatandaşları yakından ilgilendiren bir açıklama yapıldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanı Mümin Deniz konuyla ilgili yaptığı açıklamada, yüzde 40 ve üzeri engelliler ile birlikte ağır engelli vatandaşların Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nden alacakları engelli kimlik kartları ile ücretsiz taşımadan faydalanabileceklerini söyledi. 

Ayrıca 65 yaş üstü vatandaşlarında nüfus cüzdanları ile başvurmaları halinde bu uygulamadan faydalanabileceğini ifade eden Deniz, “Ücretsiz taşıma konusunda engelli ve 65 yaş üstü vatandaşlarımızın araç şoförleri ile zaman zaman sorunlar yaşadığı konusunda bilgiler gelmektedir. 

Bu konuda mağduriyet yaşayan vatandaşlarımız 444 5 154 numaralı şikâyet hattını arayıp ekiplerimize gerekli şikâyetlerini bildirebilirler. Yapılan şikâyetler doğrultusunda gerekli ceza-i yaptırımlar uygulanmaktadır” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER