banner249

Bu kentin her tarafı Türk Bayrağıyla donatıldı

Son günlerde yaşanan terör olayları ile birliğimizi ve kardeşliğimizi bozmaya yönelik girişimlere verilecek en güzel cevabın, ortak değerlerimiz etrafında toplanmak olduğunu belirten Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş; tüm Sarayköy’de 10 bin Türk bayrağı dağıttı.

Bu kentin her tarafı Türk Bayrağıyla donatıldı
banner240

Başlatmış olduğu kampanya ile bütün vatandaşlardan evlerine ve iş yerlerine ay yıldızlı bayrağımızı asmasını isteyen Özbaş; “ Toplumları bir arada tutan temel değerlerden bir tanesi bayraktır. Dil, din, ırk ve mezhep gibi farlılıklar bu temel değerler etrafında toplanınca güzelleşir ve anlam kazanır. 


Şehitlerimizin kanından rengini alan, özgürlüğümüzün ve bağımsızlığımızın sembolü şanlı bayrağımız da, bizi “BİR” yapan en önemli ortak paydalarımızdan biridir. Son günlerde artan terör olaylarına ve bunu fırsat bilerek aramıza sokulmak istenen fitneye, ilçemizi bayraklarımızla donatarak cevap verelim istedik. 

Evlerimize ve iş yerlerimize astığımız bayraklarla hem şehitlerimize olan saygı ve minnetimizi hem de birlik ve kardeşliğimize olan bağlılığımızı tüm dünyaya haykırıyoruz. Rabbim birliğimizi ve dirliğimizi daim eylesin inşallah.” Dedi.

Yaşlı ve engelli vatandaşları da unutmayan Başkan Özbaş,” Zabıta ekiplerimiz yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın evlerine giderek bayraklarını asıyorlar. Hem onları ziyaret ediyoruz hem de böyle güzel bir kampanyanın bir parçası olmalarına destek oluyoruz. Esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza 10 bin Türk bayrağımızı dağıtıyoruz. Sarayköy, yine farkını ortaya koymuş, devletine ve milletine olan sevgisini, en güzel şekilde yansıtmıştır. 

“SARAYKÖY’ÜMÜZÜ BAYRAKLARLA DONATIYORUZ” 
kampanyasına vermiş oldukları destekten ötürü tüm Sarayköylü kardeşlerimize teşekkür ediyorum.” Dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER