banner249

Bisikletten uçağa full kiralama

Denizli’de ulaşımın lider firmalarından NCK Oto Kiralama, bisikletten özel uçağa kadar birçok ulaşım aracını vatandaşın hizmetine sunuyor.

Bisikletten uçağa full kiralama
banner240

Denizli’de ulaşım kiralama sektörünün öncü kuruluşları arasında yer alan NCK Oto Kiralama, müşterilerine sınırsız ulaşım imkanı sağlıyor. Firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Kalay, Denizli’de ulaşım sektörüne sağladıkları imkanlarla yepyeni bir hizmet anlayışını getirdiklerini söyledi. 


Türkiye’nin neresinde olursa olsun her şehirde araç kiralama imkanı sunduklarını ifade eden Kalay, “Herhangi bir vatandaş ister Denizli’de olsun isterse şehir dışında bize ulaştıkları taktirde araçlarını ayağına kadar götürüyoruz. Bu hizmet anlayışını Türkiye’nin her noktasına ulaştırmış durumdayız. 

Herhangi bir vatandaşımız Denizli dışına gittiğinde, oradan bile olsa bize ulaştığında hizmeti ayağına götürerek yardımcı oluyoruz. Türkiye’nin neresinde olursa olsun 0555 205 7001 nolu numarayı arayarak istediği model aracı istediği saatte kiralayabilir yada satın alabilir” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER