banner249

Maraton tamamlandı

futbolda, bayanlar bölgesel lig ege grubu'nu lider olarak tamamlayan bozkurt spor lisesi takımı, bayanlar 1. ligi'ne yükselebilmek için play-off maçları oynayacak. 2010

Maraton tamamlandı
banner240

Futbolda, Bayanlar Bölgesel Lig Ege Grubu;nu lider olarak tamamlayan Bozkurt Spor Lisesi Takımı, Bayanlar 1. Ligi;ne yükselebilmek için play-off maçları oynayacak. 2010-2011 sezonu Bayanlar Bölgesel Lig Ege Grubu;nda, 10 haftalık maraton tamamlandı. Bayanlar 1. Ligi;ne yükselme hedefiyle sezona başlayan Bozkurt Spor Lisesi, gruptaki son maçını deplasmanda İzmir Elitspor ile oynadı. Karşılaşma boyunca rakibine üstünlüğünü kabul ettiren Denizli temsilcisi, rakibini 19- 2 gibi farklı bir skorla mağlup etti.
Grup maçlarını 27 puanla lider olarak bitiren Bozkurt Spor Lisesi, Bayanlar 1. Ligi;ne yükselebilmek için play-off müsabakaları oynamaya hak kazandı. Bayanlar 1. Ligi;ne yükselecek son takımın belirleneceği Bayanlar 2. Ligi play-off müsabakaları 19 Nisan - 7 Mayıs 2011 tarihleri arasında oynanacak. Play- off maçları kura çekimi 12 Nisan Salı günü Türkiye Futbol Federasyonu Beylerbeyi Tesisleri;nde yapılacak.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER