banner249

Bir skandala imza attılar!

Pamukkale Belediye Meclisi’nin Ekim ayı ikinci toplantısında bir skandala imza atıldı.

Bir skandala imza attılar!
banner240

Belediye Meclisi Düzce iline ait stratejik planı internet ortamından kopyalayarak kendi planıymış gibi meclisten geçirdi. Pamukkale Belediye Meclisi tarafından kabul edilen 2015-2019 dönemi Stratejik Planının, Düzce iline ait olduğu tespit edildi. 


Denizli’nin Pamukkale İlçesi Ekim ayı meclis oturumlarında Pamukkale Belediyesinin 2015-2019 Dönemi Stratejik Planını içeren gündem maddesi yer aldı. Pamukkale Belediyesi 2015-2019 stratejik plan adı altında hazırlanan kitapçıkta kitapçığın 14. sayfasında Ekonomik ve Sosyal yapı bölümünde sağlıkla ilgili rapor yazılırken 2013 yılı itibariyle Pamukkale İlçesinde Semt Hastanesinin olmadığı belirtilmişti. 

Oysa Denizli’nin en büyük Diş Hastanesi Pamukkale ilçesi sınırlarında yer alıyor. Aynı kitapçığın 47. sayfasında güçlü yönler-zayıf yönler-fırsatlar-tehditler analizi (GZFT) bölümünde yapılan açıklamanın son iki paragrafında ise “Stratejik planın önemli bir unsuru olan GZTF Analizi, paydaş anket sonuçlarından, kurum çalışanlarının görüşlerinden,’’ Düzce’’ İli ile ilgili yapılan birçok araştırma ve raporun incelenerek değerlendirilmesi sonrasında ortaya çıkmıştır” ifadeleri yer aldı. Bu ifadelerin yer aldığı stratejik planın Düzce iline ait olduğu ortaya çıktı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER