banner249

Bir gideriz bin geliriz!

Ak Parti Çivril İlçe Başkanı Mehmet Celep, Şırnak’ta şehit edilen Çivrilli Kağan Kandemir için taziye mesajı yayınladı. Celep mesajında, “Vatan toprakları için bir gideriz bin geliriz” dedi.

Bir gideriz bin geliriz!
banner240

Ak Parti Çivril İlçe Başkanı Mehmet Celep Taziye Mesajı Yayımladı. Celep, yayınladığı taziye mesajında “Şehidimiz Ömer Kağan Kandemir’i toprağa değil, kalbimize gömüyoruz” derken, “Bu gün Mehmetçiğimize ateş ederek, mutlu olacağını düşünen ve bizi bölebileceğini düşünen terör örgütlerini lanetliyorum. Biz bir gideriz bin geliriz birlikte daha güçlü Türkiye’yiz! 


Sebebi ve maksadı ne olursa olsun teröre asla taviz vermeyiz vermeyeceğiz Bu zalimlere fırsat vermeyeceğiz! Bugün haince yapılan saldırıyı düzenleyenler bilmelidir ki ulusumuz her türlü belanın üstesinden gelebilecek inanca, kararlılığa ve güce sahiptir. 

Bugün Şırnak Akçay, Görmeç ve Seslice üst bölgelerinde izinden dönen personeli götürecek konvoyun yol emniyetini almak için görevlendirilen askerlerin hain bir saldırıda şehit edildiği haberini aldık. Maalesef Çivrilli bir askerimizi bugün ki saldırıda şehit verdik… 

Şehit olan kardeşimiz Ömer Kağan Kandemir’e Allah'tan rahmet dilerim; acılı ailesine başsağlığı ve sabır dilerim, terörün her türlüsüne bir kere daha lanet okuyoruz. Meydana gelen hain pusular Türk Milletine ve vatanımıza yapılmış büyük bir terör saldırısıdır. Bu hain saldırıyı düzenleyenler asla ve asla insan değildir. 

Şehit kardeşimize Allah'tan rahmet, acılı ailesine başsağlığı ve sabır diliyoruz. Topraklarımızın bütünlüğüne kastı olan tüm terör örgütlerini ve teröristleri lanetliyorum. Topraklarımızda huzur içinde yaşamamız için kahramanca şehit düşen Çivril’imizin evladı Ömer Kağan Kandemir’i saygı ve duayla anıyorum! Şehidimiz Ömer Kağan Kandemir’i Kalbimize gömdük Çivrillimizin ve ulusumuzun başı sağolsun” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER