banner249

Çocuklar artık daha mutlu!

Acıpayam Belediyesi tarafından mahallelerde çocuk oyun parkları kurumu devam ediyor.

Çocuklar artık daha mutlu!
banner240

Acıpayam Belediyesi alt ve üst yapı çalışmalarının yanında mahallelerde çocuklar için park alanları kurum çalışmaları sürüyor. Acıpayam Belediyesi Kuyucak mahallesinden sonra Alaattin mahallesinde de çocuk oyun parkı kurarak çocukları mutlu etti. 


Büyükşehir yasası ile 56 mahallede çalışmalarını hızla devam eden Acıpayam Belediyesi ekipleri, Kuyucak ve Alaattin mahallelerine kurduğu örnek oyun parklarıyla, çocukların ve ebeveynlerin takdirini topladı. Mahallelerine yapılan hizmetlerden çok memnun olduklarını dile getiren vatandaşlar "Kilitli parke taşlarımız döşeniyor, ayağımız çamurdan kurtuluyor. Çocuklarımız ilk defa oyun parkıyla tanıştılar. 

Şehre indiklerinde oyun parklarından ayrılamıyorlardı. Artık mahallemizin de bir oyun parkı var. Hulusi başkan ve çalışma arkadaşlarına minnettarız. Verdiği sözleri tutmaya devam ediyor. Bu parklar sayesinde çocuklarımız mutlu, biz de mutluyuz’’ dediler. Acıpayam Belediyesinin mahallelerde çocuk oyun parklarını belirlenen program dahilinde kurumlarını devam edeceği bildirildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER