banner249

Belediye Meclisi’nde AYDEM bombası

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi’nde karlı günlerde yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle AYDEM’e büyük tepki gösterildi. Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, “Yaşanan sıkıntıların en büyük sorumlusu AYDEM’dir” dedi.

Belediye Meclisi’nde AYDEM bombası
banner240

Denizli Büyükşehir Meclisi’nde bu hafta elektrik kesintileri gündemi salladı. Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, AYDEM’e verdi veriştirdi. Devecioğlu, AYDEM’in Honaz’da elektrik kesintilerine müdahale edememesini sert bir dille eleştirdi. 


Başkan Devecioğlu, “Belediyemiz olarak yaşanan elektrik kesintilerin inanılmaz mağduruz. Bir mahallemize elektrik 2 gün, diğer bir mahallemize ise 3 gün sonra verildi. Bu yüzden sistemler çalışmadı. Enerji olmadığı için üstüne üstlük suyu da veremedik. İnsanlar ve hayvanlar susuz kaldı. Buradan açıklıyorum. Suyu veremememizin tek sebebi AYDEM’dir. 

Ne DESKİ, ne de Belediyemizin bu konuda tek sorumluluğu ve kusuru yoktur. Buradan ayrıca DESKİ’nin de bu konuyla ilgili olarak Honaz’da yaşayan vatandaşlarımıza bu konuda resmi bir açıklama yapmasını talep ediyorum. Honaz’da yaşayan tüm vatandaşlarımızın su sorununun Belediye’den değil AYDEM’den kaynaklandığını bilmesini istiyorum” dedi. 
Devecioğlu’nun bu konuşması diğer ilçe belediye başkanları ve meclis üyeleri tarafından da alkışlandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER