banner249

Beach kulübü çevik kuvvet boşalttı

muğla'nın bodrum ilçesinde hazineden kiralanan arazide bulunan iş yeri, kira sözleşmesinin bitmesi nedeniyle tahliye edildi.

Beach kulübü çevik kuvvet boşalttı
banner240
Eğlence merkezi olarak kiralanan ve geçtiğimiz günlerde kira sözleşmesi biten iş yeri ile ilgili belediye ve kaymakamlık tarafından tahliye kararı alındı.

Bölgeye Yalıkavak Belediyesinde görevli yaklaşık 50 personel, Bodrum Kaymakamlığı yetkilileri ve çok sayıda çevik kuvvet ekibi geldi. Boşaltılma sırasında gerginlik yaşanmazken, ekipler bölgede geniş güvenlik önlemi aldı.

Beach kulüp içerisinde bulunan malzemeler yetkililerce tespit edilerek dışarıya çıkartıldı. Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan, gazetecilere yaptığı açıklamada, kiralama süresi biten işletmede tahliye kararı aldıklarını söyledi.

Merkezin ilerleyen süreçte yıkılmasının da söz konusu olabileceğini anlatan Saruhan, şöyle konuştu, "Hakkı olan kişiler hakkını aramaya çalışıyor. Ama yeniden kiralanması gerekecek, yeniden kiralanmazsa halka açık bir plaj olarak kullanılacak.

O bölgenin kiralanması Maliye bünyesinde olduğu için bize ait değil. O bölge zaten sit alanı. Kiralama süresi dolması nedeniyle artık halkın kullanımına açılması memnuniyet verici olacak."

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER