banner249

Başkan..! Bu kaçıncı boş imza!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 2019 yerel seçimleri öncesinde vaatte bulunduğu Türkiye’nin İlk Ekolojik İnovasyon Merkezi Projesini 5 yıl geçmesine rağmen yapamadı. 

Başkan..! Bu kaçıncı boş imza!
banner240

Türkiye’nin ilk Ekolojik İnovasyon Merkezi yapacakları sözünü veren dönemin Cumhur ittifakı adayı Osman Zolan, yeniden belediye başkanı seçildi. Ancak başkanlığı döneminde bu projeyle ilgili tek bir çivi bile çakmadı. 

SÖZLERİNİ BİR BİR UNUTTU!
EGS Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen proje tanıtım töreninde konuşan Başkan Zolan, 258 dev proje sözü verdi. Ancak Zolan’ın başkanlığı döneminde söz verdiği 258 projeden birçoğunu yapamadığı belirlendi. 

MAKAMDA İMZA ŞOVU YAPMIŞTI
Denizli Büyükşehir Belediyesi ile Enerji Verimliliği Derneği (ENVER) Denizli Şubesi arasında Denizli'ye Ekolojik İnovasyon ve Girişimcilik Merkezi yapılması konusunda ortak proje ve işbirliği protokolü imzalandı. Ancak Başkan Zolan’ın projesi, atılan boş imzadan öteye geçemedi. 

HANİ ÜLKEMİZİN ÖNÜNÜ AÇACAKTI?
Başkan Zolan, Ekolojik İnovasyon Merkezi’nin Türkiye’de bir ilk olacağını söylemişti. Zolan, imza töreninde şu ifadelere yer vermişti, “Ülkemizin önünü açacak bu projeyle birçok güzelliklerin ortaya çıkmasına vesile olmak istiyoruz.”

YAPAMADIĞI PROJELERİN LİSTESİ KABARIK!
Başkan Zolan, 258 dev proje ile çıktığı 2019 yerel seçimlerinde birçok projesini hayata geçiremedi. Bu projelerden bazıları şunlar;
Halk Plajı
Şehir Stadyumu 
Üniversite
Yeni Sanayi Sitesi
Ekolojik İnovasyon Merkezi


 

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2023, 16:09

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER