banner249

Bahçede kanlı kavga

Aydın’ın Yenipazar ilçesi Hacıköseler Mahallesi’nde meydana gelen kavgada 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi gözaltına alındı.

Bahçede kanlı kavga
banner240

 Edinilen bilgiye göre olay, Yenipazar ilçesi Hacıköseler Mahallesinde yaşandı. Bir bahçede su arkı açmak için çalışan kepçe operatörü Yusuf Kocabıyıkoğlu ve oğlu M.K., aynı bölgede başka bir bahçenin sahibi olan H.M. ile artıktan çıkan toprak nedeniyle tartışı. Baba ve oğul tarafından darp edilen H.M.’yı darp ettiler. Olaydan sonra evine giden H.M. tekrar kavganın olduğu yere gelerek Yusuf Kocabıyıkoğlu ile tekrar tartıştı. Çıkan kavgada beraberinde getirdiği demir parçasını Yusuf Kocabıyıkoğlu’nun kafasına vururken, kavga çevrede bulunanlar tarafından yatıştırıldı. Yaralanan şahıs kepçe ile çalışmaya devam ederken, bir süre sonra evine giden Yusuf Kocabıyıkoğlu’nun fenalaşması üzerine 112 Acil Sağlık ekiplerinden yardım istendi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılmak istenirken hayatını kaybetti.


 Şüpheli ölüm üzerine olaya el koyan güvenlik görevlileri H.M ve kardeşi E.M.’yi gözaltına aldı. Jandarma ekipleri Hacıköseler Mahallesinde geniş güvenlik önlemleri alırken soruşturmanın sürdüğü ve ölen şahsın ölüm nedeninin belirlenmesi için İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildiği öğrenildi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER