banner249

Aşkına karşılık alamadı silahla kendini vurdu

Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde, aşkına karşılık bulamadığı iddia edilen kişi kuru sıkı tabanca ile intihar etti.

Aşkına karşılık alamadı silahla kendini vurdu
banner240

Olay, Yeni Mahalle Güngören Sokak'taki 18 numaralı evde dün gece meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, H.Ö (25), bir süredir birlikte olduğu Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Dinar Meslek Yüksekokulu öğrencisi kız arkadaşı S.G. (20) ile buluştu. Alkol aldıkları belirtilen ikilinin daha sonra S.G.’nin evine gittikleri kaydedildi. 


S.G.’nin emniyette verdiği ifadeye göre, H.Ö eve geldikten sonra yanındaki kuru sıkı tabancayı çıkartarak, göğsüne dayadı. Ardından S.G.'ye bir kaç kez kendisini sevip sevmediğini sordu. Karşılık alamayan H.Ö, kalbine dayadığı silahı ateşleyerek intihar etti. Olayın ardından S.G. ve çevredekilerin haber vermesi üzerine 112 Acil Servis ambulansı ile Dinar Devlet Hastanesi'ne kaldırılan H.Ö, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 

Polis tarafından gözaltına alınan S.G. ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Öte yandan, cenazesi otopsi yapılmak üzere Afyonkarahisar Adli Tıp Kurumu'na gönderilen H.Ö’nün geçtiğimiz yıl Kasım ayında kalp ameliyatı geçirdiği, S.G.’nin ifadesine göre de yanında sürekli kuru sıkı tabanca ile dolaştığı belirtildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER