banner249

Artık artıkları atmıyoruz...

Forum Çamlık Avm'de hizmet veren Kebap Dükkanı örnek bir sosyal sorumluluk projesini hayata geçirdi.

Artık artıkları atmıyoruz...
banner240

Artık bu dükkanda artakalan yemekleriniz, israf edilmiyor. Avm'de kebap kültürüne farklı bir yaklaşım getiren Kebap Dükkanı Denizli'de örnek bir sosyal sorumluluk projesini hayata geçirerek binlerce sokak hayvanın yardımına koşuyor. Forum Çamlık Alışveriş Merkezin de bulunan işletmede başlatılan örnek proje müşterilerden de takdir topluyor.


 İSRAF ETMİYORUZ, DOSTLARIMIZLA PAYLAŞIYORUZ... 
Kebap Dükkanı, Denizli Hayvan Dostları ile el ele vererek, sokak hayvanlarının beslenmesi amacıyla yemek atıklarının değerlendirilmesine dair örnek bir projeye imza attılar. İki ay önce başlatılan proje ile yemek atıkları binlerce sokak hayvanın beslenmesinde kullanılıyor.

 Proje hakkında bilgiler veren Kebap Dükkanı sahibi Ayhan Ulam, böyle bir projede Denizli'de öncülük etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyleyerek, "Gerek ülkemizde, gerekse ev ve işletmelerimizde her gün tonlarca yemek atıklarımızı çöpe atarak israf ediliyor. Bizde işletmelerimizde bu israfın önüne geçebilmek adına böyle bir proje başlattık. 

Türkiye'de emsallerinin olduğu projenin Denizli'de öncülüğünü yapmak bizi gerçekten mutlu ediyor. Hem israf etmiyoruz, hem de işletmemizin atıklarını dostlarımızla paylaşıyoruz" diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER