banner249

Lavin Otel’den görkemli açılış!

Denizli’de Lavin Otel hizmet vermeye başladı. Acıpayam Asfaltı Bağbaşı Mevkii’nde bulunan otelin açılışına ilgi büyüktü.Lavin Otel Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Koşar, “Otelimiz Denizli’de bir çok özelliği ile tek. Özellikle mutfağımızla çok iddialıyız” dedi.

Lavin Otel’den görkemli açılış!
banner240

 Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise “Bu tesis büyükşehire yakışır bir otel” diye konuştu. 


Denizli’de otelcilik sektörüne yeni bir anlayış kazandıracak olan Lavin Otel’in açılışı görkemli bir törenle gerçekleşti. Açılışa CHP Denizli Milletvekili Adnan Keskin, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü ve Denizlispor Eski Başkanı Mehmet Özsoy ve Lavin Otel Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Koşar ile kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. 

“LAVİN OTEL’İN FARKINI GÖRECEKSİNİZ” 
Otel hakkında bilgiler veren Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Koşar, “Otelimiz, 56 odadan oluşuyor. Bunların 52’si standart, 2 tanesi engelli odası ve 2 tane çatı katında roof suit oda. Bunun dışında otelimizde 200 kişi kapasiteli zirve alakart restoranımız var. Et ve balık ağırlıklı çalışıyoruz.

 Mutfağımızda iddialıyız. Otelimizde masaj odalarımız, saunalarımız, Türk hamamımız, buhar odamız, fitness salonumuz, kapalı havuzumuz mevcut. Bu anlamda Denizli merkezde tek oteliz. Otelimizde şehir merkezindeki otellerin aksine kapalı havuzumuz mevcut.

 Binamız, manzara olarak diğer otellere göre çok farklı. Gerek şehir manzarası gerek göl manzarası olarak. Mutfağımız diğer otellere göre çok farklı. Çünkü restoran mutfağı olarak çalıştığımız için çok daha fazla önem verdik. Mutfak olarak çok iddialıyız. Yine her otelde olması gereken hijyen ve güler yüz konularında da çok iddialıyız. Çünkü özellikle özen gösteriyoruz. Personelimiz, bu konuda uzman” dedi. 

ZOLAN, “BÜYÜKŞEHİR’E YAKIŞIR BİR OTEL” 
Daha sonra söz alan Büyükşehir belediye Başkanı Osman Zolan, “Denizli artık büyükşehir oldu. Büyükşehirle birlikte ekonomisi de büyüdü. Bu büyük ekonomiye yakışır böyle tesisler yapmak, Denizli’ye de büyük katkı sağlayacaktır. Ben otelin hem kurucularına hem de Denizli’ye hayırlar getirmesini diliyorum. Allah bol kazançlar versin” dedi.

 Konuşmaların ardından, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Turizm İl Müdürü Mehmet Korkmaz, Lavin Otel Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Koşar ve Ali Koşar açılış kurdelesini beraber kesti. Daha Sonra Başkan Osman Zolan ve beraberindeki davetliler oteli gezdi ve otel hakkında bilgi aldı. Açılış kokteyl ile son buldu

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER