banner249

Ankara kulislerini hareketlendiren iddia

Ankara kulislerinde dolaşan iddiaya göre AK Parti'den iki bakan ve bir milletvekili büyükşehir adayı olarak gösterilecek.

Ankara kulislerini hareketlendiren iddia
banner240

 AK Parti'nin büyükşehir adaylarının belli olduğu ve listenin sızdığı iddia ediliyor. Kanal 7'nin Ankara Temsilcisi Gazeteci Mehmet Acet, Twitter hesabından büyük oranda kesinleşmiş büyükşehir adaylarının listesini açıkladı. Kabinedeki iki bakan Fatma şahinGaziantep'ten, Binali Yıldırım İzmir'den aday gösterilecek. 


"AİLE BAKANLIĞI'NDAN İKİ ADAY"
İstanbul ve Ankara'da mevcut belediye başkanları devam edecek. Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım İzmir'den, Aile veSosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin Gaziantep'ten, eskiSağlık Bakanı Recep Akdağ Erzurum'dan, AK Parti Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi ise Manisa'dan aday gösterilecek. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşarı Ahmet Zahteroğulları Mersin'den aday gösterilecek. 

AK Parti Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Edip Uğur ise 23. dönem milletvekili seçildiği Balıkesir'den aday olacak. Antalya'da ise eski belediye başkanıAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel'de karar kılındı. 8 

BÜYÜKŞEHİRDE MEVCUT ADAYLARLA DEVAM
AK Parti'nin Ankara'da Melih Gökçek, Bursa'da Recep Altepe, İstanbul'da Kadir Topbaş,Kayseri'de Mehmet Özhaseki, Konya'da Tahir Akyürek, Kocaeli'de İbrahim Karaosmanoğlu,Sakarya'da Zeki Toçoğlu ve Şanlıurfa'da ise Ahmet Eşref Fakıbaba'yı yeniden aday göstereceğiileri sürüldü. 

16 BÜYÜKŞEHİR HENÜZ NETLEŞMEDİ
Adana, Aydın, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Eskişehir, Hatay, Kahramanmaraş, Malatya, Mardin, Samsun, Sivas, Ordu, Tekirdağ, Trabzon ve Van adaylarının ise henüz netleşmediği öğrenildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER