banner249

Ak Partililer meclis toplantısında kavga etti

Afyonkarahisar İl Genel Meclisi (İGM) nisan ayı toplantılarının bugün gerçekleştirilen üçüncü birleşiminde, AK Partili meclis üyesi ile AK Partili Meclis Başkanı Salih Sel arasında hizmet birliği üye seçimi konusunda gerginlik yaşandı.

Ak Partililer meclis toplantısında kavga etti
banner240

İGM’nin bugün gerçekleştirilen oturumunda hizmet birliklerine üye seçimleri devam etti. Birliklere asil ve yedek üyelerinin seçimleri tamamlanırken, Frigya Kültürel Mirası Koruma ve Kalkınma Birliğine üye seçimleri esnasında, AK Partili Meclis üyeleri arasında kısa süreli bir tartışma yaşandı. 


İGM Başkanı Salih Sel, söz konusu birliğe asil üye olarak kendisinin ve AK Parti İhsaniye İGM Üyesi Hilmi Tiril’in gösterildiği önergeyi oylamaya sundu. Bu sırada divanda asıl katip olarak bulunan AK Parti Şuhut İGM Üyesi Ömer Tunçay, birliğe kendisinin de aday olduğunu belirterek oylama yapılmasını istedi. 

Tunçay’ın bu isteğine olumsuz yanıt veren Başkan Sel, kendisi için yapılan oylamanın ardından Hilmi Tiril’in oylamasına geçti. Buna karşı gelen ve kendisinin de birliğe aday olduğunu söyleyen Tunçay, Tiril ile arasında oylama yapılmasını istedi. Bunun üzerine Başkan Sel, Tunçay ve Tiril’in ismini söyleyerek meclis üyelerinden oylama yapmalarını istedi. 

TOPLANTI GERGİNLİĞİN ARDINDAN KALDIĞI YERDEN DEVAM ETTİ
Meclis üyeleri AK Partili vekiller arasında oylama yaparken oy çokluğu ile Hilmi Tiril belirlendi. Tunçay oylama esnasın kimin ne kadar oy aldığının belirlenmesi için Başkan Sel’den oyları saymasını istedi. Buna öfkelenen Başkan Sel ise katip koltuğunda oturan Tunçay’a sinirlenerek, “Saymıyorum, sen say o zaman” dedi. 

Bunun üzerine sinirlenen Ömer Tunçay ise, “Tamam saymayın” diyerek oturduğu katip koltuğundan kalkıp toplantıyı terk etti. Başkan Sel, Tunçay’ın dışarıya çıkmasının ardından yedek katip Mehmet Öztopbaş’ı, Tunçay’dan boşalan katip koltuğuna davet etti. Yaşanan gerginliğin ardından toplantı kaldığı yerden devam etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER