banner249

‘Traş saatiniz geldi’ dönemi!

Aydın merkez Efeler ilçesinde faaliyet gösteren kuaför Bülent Kovacı, özel uygulamalarıyla müşterilerinin takdirini topluyor. Hijyene büyük önem veren Kovacı, kişiye özel ustura ve havlu kullanımı ve kurduğu SMS traş hatırlatma sistemiyle müşterilerine özel ve sıra dışı hizmet veriyor.

‘Traş saatiniz geldi’ dönemi!
banner240

Kovacı, kişiye özel usturaları dükkandaki özel çekmecede saklıyor. Usturası olan müşterilerinin numaraya sahip olduğunu ifade eden Kovacı, “Müşterimiz gelip numarasını söylüyor. Biz de usturasını çıkartıyoruz. Jiletini değiştirip, kendi usturasıyla traş ediyoruz . Ayrıca, kişiye özel havlu kullanıyoruz. Hijyen bizim mesleğimizde çok önemli. Titizlik içerisinde davranıyoruz” dedi. 


2009’dan bu yana SMS ile müşterilerine traş zamanlarını hatırlattıklarını ifade eden Kovacı, “Müşterilerimize ortalama 30 gün civarında traş zamanlarının geldiğini hatırlatan SMS atıyoruz. Bunu ilk olarak e-posta yoluyla yapmıştık. Sonrasında mesaj atmaya başladık. Bazı müşterilerimiz artık mesaj atmadan gelmiyor. Bu sistemi ilk kez biz yaptık. Olumlu dönüşlerini de sürekli alıyoruz”diye konuştu. 

VALİ AYYILDIZ MÜŞTERİSİ
Aydın Valisi Erol Ayyıldız’ın da müşterisi olduğunu kaydeden Kovacı, “Sayın Valimiz göreve geldikten sonra ilk olarak başka yere gitmiş. Daha sonra bize uğradı. Artık sürekli müşterimiz. Bizim işimiz hijyenin yanında iyi tasarım yapmak. Yani, müşterilerimizi saçının tasarımından dolayı memnun olarak dükkanlarından ayrılmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı. 

Arkadaşlarından duyarak ilk kez traş olmaya gelen öğretmen Mehmet Şahin de, arkadaşlarından duyarak traş olmaya geldiğini söyledi. Saçlarının şekle girmediğinden dolayı yakındığı için kuaför Kovacı'yı seçtiğini ifade eden Şahin, “Süper bir uygulama ile karşılaştım. Saçımın tasarımını da beğendim. Bundan sonra sürekli burada tıraş olacağım” şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER