banner249

Ak Parti indirim istiyor

Manisa büyükşehir belediye meclis toplantısını ardından toplanan MASKİ genel kurulunda AK Parti grubu tarafından Manisa il genelinde su tarifelerinde indirim yapılması ile ilgili önerge verildi.

Ak Parti indirim istiyor
banner240

Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise önergeyi AK Parti grubunun ısrarlarına rağmen önümüzdeki pazartesi günü yapılacak olan MASKİ genel kurulu 2. Oturumuna ertelendi. Mani Büyük Şehir Belediye Meclis toplantısını ardından yapılan MASKİ genel kuruluna AK Parti meclis grubunun verdiği tüm il genelinde uygulana su tariflerinde indirim yapılması önergesi toplantıya damga vurdu. 


Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün tepki gösterdiği önergenin görüşülmesi Başkan Ergün tarafından, önümüzdeki Pazartesi günü yapılacak olan MASKİ genel kurulu 2. Oturumuna ertelendi. 

AK Parti’nin teklifin görüşülmesi ısrarı Ergün tarafından kabul görmedi. AK Parti Manisa İl Başkanı ve Büyükşehir Meclis Grup Başkanı Zülfikar Gürcan toplantı sonrasında yaptığı açıklamada “MASKİ’ nin kurulmasının ardından tüm il genelinde su tarifeleri ve kademe artışları ile ilgili bir takım sıkıntılar yaşanmaktaydı. 

Geçtiğimiz ay yapılan MASKİ olağan üstü genel kurulunda ticaret hanelerdeki kademe artışının kaldırılmasını teklif ederek oylama sonucunda kaldırılmasını kararını almıştık. Ancak yine kademe artışı uygulamasının meskenlerde de indirim yapılması için teklifimizi bu ay yapılan genel kurulda gündeme getirdik. AK Parti olarak hizmet odaklı bir siyasi partiyiz. 

Su faturalarında yaşanan sıkıntıların giderilmesi açısından halkımızın mağduriyetlerinin giderilmesi açısından gerek atık su bedelinde, gerek belde ve köylerden mahalleye dönüşen yerlerdeki tarifelerin düşürülmesi noktasında teklifimizi verdik. 

Bu teklif önümüzdeki hafta pazartesi günü MASKİ genel kurulu 2. Oturumunda görüşülecek amacımız belediye hizmetlerini de aksatmayacak şekilde en asgari düzeyde su kullanım ücretlerini Manisa’da uygulanmasını sağlamaktır” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER