banner249

Ak Parti Denizli’de gövde gösterisi yaptı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Seçim İşleri Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Denizli’de gerçekleşen seçim işleri bölge toplantısında AK Parti'nin oyunun şu anda yüzde 50 civarında olduğunu söyledi. İl Başkanı Avni Örki ise, “CHP’si MHP’si HDP’si paralelci alayı sırf iktidar olabilmek için meşru olmayan güçleri bile kendi menfaatleri doğrultusunda kullanırlar” dedi.

Ak Parti Denizli’de gövde gösterisi yaptı!
banner240

Adalet ve Kalkınma Partisi Seçim İşleri Bölge Toplantısı’nın 6.sı Aydın, Muğla, Uşak ve Afyonkarahisar illerinden 376 kişinin katılımıyla Denizli’de gerçekleşti. Colossae Thermal Otel’de gerçekleşen toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Seçim İşleri Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Mustafa Ataş, Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kadın ve Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcıları ve diğer protokol üyeleri katıldı.


Toplantının açılışında konuşan ve toplantının Denizli’de yapılması kararını alan genel merkeze teşekkür eden AK Parti İl Başkanı Avni Örki “Başkan yardımcımız ve genel merkezimize bu güzel toplantıyı gerçekleştirmemize vesile oldukları ve bize de ev sahipliği yapma imkanı verdikleri için teşekkür ediyoruz. Şehrimize şöyle baktığımızda sanki bilgisayar oyunundaymışız gibi bir görüntüyle karşılaşıyoruz. Bunların hepsi de gerçek ve hepsi de sizler gibi davasına sadık liderinin peşinde koşturan insanlar sayesinde oldu” dedi. 

ÖRKİ SERT KONUŞTU
Sözlerini CHP, MHP ve HDP’yi hedef alan açıklamalarda bulunarak sürdüren Örki, “Ak Parti gücünü sadece ve sadece milletten alır. Habis ruhlarla mücadelesini bu yetkiye dayandıran CHP’si, MHP’si, HDP’si paralelci alayı sırf iktidar olabilmek için meşru olmayan güçleri bile kendi menfaatleri doğrultusunda kullanırlar. Bizim sandıklara yapılan her saldırıya rağmen o sandıkları gözü gibi koruyan milletimiz vardı. 

Evladını kaybeden sandıkta görevli bir kardeşimiz bana o acısıyla ’ben bu üzüntüyle sandık başında yararlı olamam başkanım bu görevi başka bir arkadaşa verelim’ demişti. O babamız acısıyla millete hizmetin ne kadar önemli olduğunu ve sandıkları evladı gibi gördüğünü bizlere söyledi. 

Gücünü sadece milletten alan AK Parti, önümüzdeki günlerde gücünü şer odaklarından alan diğer siyasi partilere gereken cevabı verecektir. Kimi zaman milletin meşru gücünü yine millete karşı kullanırlar. Askeri güçleri yargı güçlerini bürokrasi gücünü ellerine fırsat geçer geçmez hiç düşünmeden iktidar uğruna bu millet aleyhine kullanırlar” dedi. 

MİLLET İRADESİ TEST EDİLİYOR
AK Parti Seçim İşleri Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, seçim işleri bölge toplantısının 6.sını Denizli’de gerçekleştirdiklerini söyleyen Şentop, “Bu güne kadar yapılan toplantılara 22 bin 276 ilçe ve 1175 kişi katıldı. Bugün 379 kişinin katılımı ile toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Sandıklarda sadece kendimizi ve millete olan irademizi test etme imkanı görüyoruz. Biz seçimler için çalışan bir parti değiliz. Bizim amacımız milletimizin iradesini devlete taşımak ve bu iradeyi temsil edebilmektir. Bu bakımdan teşkilatımızın tüm kademesindeki kardeşlerimizle milletimizle iç içe çalışıyoruz” dedi. 

KİŞİSEL RANT ANLAYIŞI YOKTUR
AK Parti’nin Türkiye siyasetine yeni bir bakış açısı getirdiğini kaydeden Şentop, “Bunların en önemlisi seçimlerin millet için yapılmasıdır. Kişisel rant anlayışımız yoktur. Türkiye’yi 12 yıldır etrafındaki krizlerinden etkilenmeyecek şekilde yönetmek kolay değil. 

Bunu AK Parti kadrosuyla gerçekleştirdik. Diğer siyasi partileri de görüyoruz, bölgeyi bilmiyor, ülkeyi bilmiyor, konuşuyorlar. Siyasette milletin karşısına çıkıp laf okkabazlığı yapıyorlar. AK Parti öyle bir parti değil kurulduğu günden bu yana ne söylüyorsa hepsini adım adım gerçekleştiriyor” dedi. 

TÜRKİYE ÇOK BÜYÜK BİR DEĞİŞİM GEÇİRİYOR
Son olarak 2015 seçimlerinin önemine işaret eden Şentop, “Türkiye’de 12 yıldır yaşanan siyasi ve ekonomik istikrarda alınan mesafeyi daha ileriye taşıması gerekiyor. Türkiye’nin yükselişine dur demek adına içerde dışarıda birçok yer harekete geçti. Biz sadece Türkiye’nin sorumluluğunu değil bütün mazlum milletlerin sorumluluğunu taşıyarak adımlarımızı atıyoruz. 

Türkiye çok büyük bir tarihi değişim geçiriyor” dedi. Denizli büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da millete hizmetin önemini vurgulayarak, “Bizler de aldığımız emaneti sapasağlam taşımak için gece gündüz çalışıyoruz. Yeni Türkiye inşasında 2015 seçimleri çok önemli, millet iradesinin o sandığa girmesi bizlerin boynunun borcudur” şeklinde konuştu. 

KARARSIZLARIN GÖZÜ AK PARTİ'DE
Toplantı öncesinde basın mensuplarının AK Parti'nin anketlerde çıkan oy oranı ile ilgili yönelttiği soruları yanıtlayan Şentop, "AK Parti'nin oyu şu anda 50 civarında. Çok farklı anket çalışmaları var. Bazısında -1, bazısında artı bir puan fark edebiliyor. Fakat şunu belirteyim. AK Parti'nin oyu seçimlere bu kadar zaman kala yapılan anketlere göre her zaman seçimde fazla çıkmıştır. 

Bütün anket çalışmalarında diğer partilerin oylarında birbirleri arasında geçişler var. Ama AK Parti'nin oyunda yüzde bir puan eksilme olsa, bu başka bir partiye geçmiyor, bu kararsızlara gidiyor. Bunun sebebi de seçime çok zaman var. Milletimiz tam bir seçim psikolojisi havası içerisinde olmadığı için kesin karar belirtmiyor anket çalışmalarında. 

Dolayısıyla bu kararsız diye gözüken grubun adresi AK Parti'dir esasen. O bakımdan seçime bu kadar uzun zaman varken yapılan anketlere göre seçim yaklaştıkça, iş ciddileştikçe sandık ve oy işi, kararsızlarda ciddi bir azalma oluyor ve bu oylar AK Parti'ye yansıyor. Bizim daha önceki seçimlerde aldığımız oydan daha fazla bir oyu inşallah Haziran 2015 alacağız" diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER