banner249

Ak Parti'de Tanju Çolak heyecanı

AK Parti Urla İlçe Başkanı Tarkan Bakırlı yerel seçimlerle ilgili açıklamada bulundu.

Ak Parti'de Tanju Çolak heyecanı
banner240

Açıklamasında; “Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Urla Belediye Başkanlığı ve meclis üyelikleri için AK Parti olarak 01 Ekim 2013 tarihinden itibaren aday adaylık başvuruları resmen başlamıştır. 


Urla’ya Belediye Başkanı veya meclis üyesi olarak hizmet etmek isteyen herkes bu anayasal hakkını kullanabilir. Şu ana kadar partimize gayrı resmi olarak belediye başkanlığı aday adaylığı için iki kişi açıklama da bulundu. 

Belediye başkanlığı aday adaylığını açıklayan, eski milli futbolcu Tanju Çolak, İskele Restoranda 27 Eylül 2013 tarihinde verdiği yemekte Urla’ya Belediye Başkanı olarak hizmet etmek için AK Parti’den aday adayı olacağını belirtti. Urla’nın olması gereken yere gelmesi için çalışacağını ifade etmiştir. 

29 Eylül 2013 tarihinde Çiftlik Restoran'da yapılan kahvaltılı ilçe danışma toplantısında, Urla Devlet Hastanesi emekli Başhekimi Cengiz Sandıklı Urla Belediye Başkanlığı için AK Parti’den aday adayı olduğunu açıklamıştır. Urlalılar'a başhekim olarak senelerce hizmet ettiğini, artık Urla’nın beklediği ama bir türlü ulaşmadığı belediyecilik hizmetine talip olduğunu bildirmiştir. 

AK Parti Urla Teşkilatı olarak aday adaylarının hepsine eşit mesafede olduğumuzu, resmi başvurulardan sonra halk arasında yapılan anketler, temayül yoklamaları ve aday adaylarının çalışma ve donanımlarına göre Genel Merkez tarafından Urla Belediye Başkan adayımız belirlenecektir. Seçimlerin şimdiden memleketimize hayırlı olmasını dilerim.” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER