banner249

Ak Parti’de 7 ilçenin başkanları belli oldu!

Adalet ve Kalkınma Partisi’nde 4.olağan ilçe kadın ve gençlik kolları kongreleri sürüyor. Acıpayam ilçesi ile başlayan kongre süreci, Serinhisar’ın ardından dün de 7 ilçede daha yapıldı. Kongrelerde coşku ve heyecan hakimdi.

Ak Parti’de 7 ilçenin başkanları belli oldu!
banner240

Adalet ve Kalkınma Partisi 4. olağan gençlik kolları ve kadın kolları kongrelerini Babadağ, Sarayköy, Buldan, Güney, Çardak, Honaz ve Bozkurt ilçelerinde gerçekleştirdi. 2 günde 7 ilçede yapılan kongrelere AK Parti İl Başkanı Avni Örki, İl Kadın Kolları Başkanı Peral Uluköy, AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Bilal Kılınç, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları ve partililer katıldı.


Kongrelere ayrıca Kadın Kolları Genel Merkez MKYK Üyesi Teşkilat Başkan Yardımcısı Dilek Yüksel Kahveci de katılarak genel kurul delegelerine hitap etti. AK Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak da Çardak, Honaz ve Bozkurt kongrelerine katıldı. 

SÖZ VERDİLER
İl Başkanı Avni Örki’nin helallik istediği kongrelerde yeni başkanlar ve yönetim kurulu üyelerinin seçimi yapıldı. Seçimlerin büyük bir coşku içinde geçtiği ilçelerde partililer, Denizli olarak 2015 seçimlerinde Türkiye’nin üstünde bir oy oranı yakalanması için gece gündüz çalışacaklarını ifade ederek söz verdiler. Öte yandan ilçede yapılan konuşmalarda, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun katılımı ile 1 Şubat 2015 tarihinde yapılacak il kongresine ilçe halkı ve partililer davet edildi. 

ÖRKİ “BU BİR VEDA DEĞİL”
Sarayköy Belediye Düğün Salonu’nda yoğun bir katılımla gerçekleşen kongrede konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Avni Örki sözlerine siyasi hayatını anlatarak başladı. ‘Hayatımda güzellikler adına ne varsa AK Parti’nin içerisindeyken yaşadım’ diyen Örki “Geçen süreçte muhteşem zaferler yaşadık. Olmaz denilen yerleri kazandık. Güney’i ve Kale’yi kazandık. 

Geçen süreçte 20’de 20 diyerek yola çıktık ve 16 ilçemizi kazandık. Cumhurbaşkanlığı seçiminde yüzde 50’yi geçemesek de oy oranını aşağıya çekmedik. Şu geçen süreç hayatımın en mutlu dönemiydi. Ve bu mutluluğumda sizlerin gayretlerinin katkısı büyüktür. Allah hepinizden razı olsun” dedi. 

İl başkanlığına aday olmayacağını vurgulayan Örki, “Sizlerle vedalaşmak için gençlik ve kadın kolları kongreleri vesilesiyle yeniden yola çıktım. Bu helalleşme yolları yolculuğumuzda asla bir son olmayacak. Biz yine sizlerle birlikte sizlere hizmetkar olmak için koşturmaya devam edeceğiz. Bu konuşmayı veda konuşması veya milletvekilliği aday adaylığı konuşması olarak algılamayın. Bizler makam ve mevki peşinde koşturmadık. Haklarınızı helal edin” şeklinde konuştu. 

DALBUDAK “AK PARTİ’YLE HER ŞEY DAHA GÜZEL OLACAK”
Yapılan hizmetlere değinen AK Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak “Gelecek bizim elimizde. Çocuklarımızın geleceği bizim elimizde. Türkiye’nin yeni geleceğinde bu millet yaşadığı sürece AK Parti’yle bu ülkede her şey çok daha güzel olacak. Ülkemizde kötü ve çirkin olayları bozacak tek şey işte bu şekilde toplanmamız ve bir araya geldiğimiz kongrelerimizdir. 

Çok acı bir durumdur ki köyleri kilit taşıyla çamurdan kurtarmayı daha şimdi yaşıyoruz. Yıllarca kimse sesimizi duymadı. Köylerin, çocukların ve kadınların isteği ne kimse bununla ilgilenmedi. Siz bize yol, okul yapılacaksa AK Parti yapar diye güveniyorsunuz ya biz de size güveniyoruz. Kongremiz hayırlı olsun” dedi. 

ULUKÖY “AK PARTİ’YLE KADINLAR SİYASETTE BEN DE VARIM DEDİ” 
AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Peral Uluköy konuşmasında siyasette kadının önemini vurguladı. Kadınların AK Parti’yle birlikte siyasette ben de varım dediklerini ifade eden Uluköy “Kurucu genel başkanımızın gösterdiği 2023 hedeflerine ulaşmamız için önemli bir viraj olan 2015 genel seçimleri öncesinde teşkilatımızı canlandırmak ve yeni arkadaşlarımıza da teşkilat çalışmalarımızda yer vermek için girdiğimiz bu kongre sürecinin AK Parti ailesine hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. 

KILINÇ HEDEFLERİ ANLATTI 
AK Parti Denizli İl Gençlik Kolları Başkanı Bilal Kılınç Sarayköy’de genç üye sayısının 719 olduğunu belirterek, “Bu üyelerimizi 2808’e çıkarmayı hedefliyoruz. İlçedeki 4639 genç seçmenimiz var ve tüm bu gençlere ulaşarak hizmet davamızı anlatacağız. 32 mahallemizde de teşkilatlanacağız. Kongremiz hayırlı olsun” dedi. 

Güney Kongresi’nde konuşmasında Güney’de 241 genç üye olduğunu belirten Kılınç, “Bu üye sayımızı Mart başına kadar 367’ye çıkaracağız. Güney’deki 1471 genç seçmenimize ulaşacağız. 34 sandığımızda davasına sahip çıkan gençleri sandık başında görevlendireceğiz. Yeni yönetimimize başarılar dilerim” dedi. Diğer ilçelerde de rakamlarla hedefleri ortaya koyan Kılınç, gençlerin tek tek ulaşılarak partiye etkin bir şekilde katılımlarının sağlanması gerektiğini de ifade ederek ilçe başkanlarına talimat verdi. 

KONGRELER SONUNDA 
Babadağ’da ilçe gençlik kolları başkanlığına Oktay Aydoğan kadın kolları başkanlığına Ayşe Özdemir seçildi. 
Sarayköy ilçe gençlik kolları başkanlığına Muhammet Baba kadın kolları başkanlığına Selda Kılıç seçildi. 
Buldan’da ilçe gençlik kolları başkanlığına Erhan Er, kadın kolları başkanlığına Feruze Mustak seçildi. 
Güney’de ilçe gençlik kolları başkanlığına Barış Özbilen, kadın kolları başkanlığına Zehra Odabaşı seçildi. 
Çardak’ta ilçe gençlik kolları başkanlığına İsmail Efe, kadın kolları başkanlığına Aslıhan Kökmen seçildi. 
Honaz’da ilçe gençlik kolları başkanlığına Ali Bayrak kadın kolları başkanlığına Elif Bacanlı seçildi. 
Bozkurt’ta da ilçe gençlik kolları başkanlığına Deniz Derin kadın kolları başkanlığına Emine Mumcular seçildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER