banner249

Ak Parti bu ilde hedefi yüzde 75 koydu!

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven yaklaşan 7 Haziran seçimlerinde halkın kendilerine olan teveccühünün arttığını ve bununda oy oranlarına yansıyacağını kaydederek, “Türkiye genelinde yüzde 50, Afyonkarahisar’da ise yüzde 75’lik bir oy alacağımızı düşünüyor ve umut ediyoruz” dedi.

Ak Parti bu ilde hedefi yüzde 75 koydu!
banner240

Başkan Yurdunuseven 7 Haziran seçimleri ile ilgili İhlas Haber Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, diğer seçimler gibi bu seçimlerden de zaferle çıkacaklarına inandığını ifade etti. 


Seçimlerde dur durak bilmeden büyük bir heyecanla çalışmaya başladıklarını belirten Başkan Yurdunuseven, “Milletvekili adaylarımız kesinleştikten sonra merkez dahil olmak üzere 18 ilçemizde adaylarımızın 5’i birden il başkanı olarak ben ve diğer teşkilat başkanlarımız ile birlikte bütün ilçelerimizi tek tek ziyaret ettik. 

Bununla birlikte Afyonkarahisarı 5 bölgeye ayırdık, bu bölgelerde gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerin ardından birer yemek organizasyonu yaparak partililerimiz ile bir araya geldik. İlçe ziyaretlerimizi tamamladık. Oluşturduğumuz seçim koordinasyon merkezimizin belirlediği plan çerçevesinde Milletvekili adaylarımızı teşkilat üyelerimiz ile birlikte 7 Haziran’a kadar sahada olacak ve çalışmalarına devam edecek” diye konuştu. 

“VAATLER BÜTÇENİN NE KADAR HOYRATÇA KULLANILACAĞINI GÖSTERİYOR”
Seçimlerde Türkiye genelinde yüzde 50 hedefine ulaşacaklarına inandıklarını söyleyen Başkan Yurdunuseven açıklamalarına şöyle devam etti: “Gerçekleştirdiğimiz ilçe ziyaretlerinde vatandaşlardan çok güzel geri dönüşler gördük. Teşkilatımız canlı ve diri. Teşkilatımızın yanı sıra vatandaşlarımızda bizden memnun. 

Vatandaşlarımız bizim yaptığımız hizmetleri takdir ediyor. Vatandaşlar söylenenleri de görüyor bugüne kadar, neler yaptık, neler söyledik. Bunların hepsini görüyor. Bunun yanında muhalefetin söylemlerinin ne kadar uçuk olduğunu da görüyorlar.

Emeklilere 2 ikramiyenin verileceğini hiçbir emeklimiz kabul etmiyor, yani verilemeyeceğini biliyor. Sadece bu ikramiyelerin bütçeye yıllık maliyeti 25 katrilyon civarında. 480-490 milyar TL olan Türkiye bütçesinin yüzde 5’lik kısmının emekliye verilmesi bütçenin ne kadar hoyratça kullanılacağını göstermekte. 

Bunlar gerçekleşmeyecek vaatler, dolayısı ile halkımızın çok iyi değerlendirdiğini biliyoruz. Bizi geri dönüşlere baktığımız zaman oy oranımızın Türkiye genelinde yüzde 50 oy alacağımızı, Afyonkarahisar’da ise yüzde 75’lik bir oy alacağımızı düşünüyor ve umut ediyoruz. Vatandaşımızın sağduyusu ve teveccühüne güveniyoruz.” 

“SEÇMENİN AKLI İLE OYNUYORLAR”
Muhalefet partilerinin seçim vaatlerine değinen, partilerin seçmenin aklı ile oynayacak nitelikte vaatlerde bulunduğu vurgulayan Başkan Yurdunuseven, “AK Parti dışındaki diğer bütün partilerin seçim vaatlerini biz bol keseden atma olarak değerlendiriyoruz. 

Hatta seçmenimizin aklı ile oynuyorlar kanaatindeyim. Zira bir parti çıkıyor ‘asgari ücreti bin 400 TL yapacağım diyor, bir başka parti çıkıyor bin 500 TL yapacağım’ diyor. Bu sanki açık ihaleymiş gibi, bir partide çıkıp diyor ‘ben 5 bin TL yapacağım’ diyor. Bu tamamen seçmenin aklı ile oynamak ve aklı ile dalga geçmektir. 

Meseleye birde işveren açısından bakmak lazım, bol vaat belki iyidir, güzeldir belki ama bunun gerçekleştirilebilme oranına bakmak lazım. Maalesef muhalefet partilerinin söylemleri sadece vaat kısmında kalıyor. Biz bunları geçmişte de dinledik. Yıllar önce bir siyasi partide iki anahtar vaat etmişti. 

Biz böyle şeyleri 13 yıllık iktidarımız döneminde hiçbir zaman söylemedik, verdiğimiz sözleri de hiçbir zaman yerine getirmemezlik yapmadık. Vaadimiz neyse onu yerine getirdik, duble yok dedik onu yerine getirdik, hastanelerimiz 5 yıldızlı konfor niteliğinde olacak dedik onu yerine getirdik. 

Milli eğitimde okullar açıldığında kitaplar çocuklarımızın önünde olacak dedik, onu yerine getirdik. Bunlar diğer partilerce olması gereken şeklinde yorumlanıyor, ama o olması gerekenleri 80 yıllık dönem içerisinde muhalefet partileri niye yerine getirmemişler? 

Sadece Devlet Su İşlerinin Afyonkarahisar’a yatırımı 10 milyar TL, bunlar peki niye 60-70 yılda yapılmamış da son 13 yılda yapılmış? Bunları sorgulamaları lazım. Ama biz bundan sonra yapacaklarımızı da söylüyoruz. Seçim beyannamemizde belirttiklerimizi inşallah yerine getireceğiz. Biz ne yaptıysak, ne yapacaksak sadece onları söyledik” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER