banner249

MHP’de bu kez ‘Posa’ krizi!

MHP Denizli 1. Sıra milletvekili adayı Emin Haluk Ayhan 2 günlük sessiz sedasız Denizli ziyaretinde partililer ile yaptığı konuşma dikkat çekiyor.

MHP’de bu kez ‘Posa’ krizi!
banner240

İddialara göre, listeye tepki gösteren partililere sert cevap veren Emin Haluk Ayhan “Bu partinin posası beni vekil olarak gönderir” dediği öğrenildi. Denizli Milliyetçi Hareket Partisi’nde milletvekili adaylarının açıklanmasının ardından sular durulmuyor. Milletvekili Emin Haluk Ayhan’ı istemeyen Denizlili MHP’liler tekrar 1. Sıraya gelmesine ve 2. Sırada da sürpriz isim Cafer Birtürk’in gelmesinden dolayı genel merkeze tepkilerini dile getirmeye devam ediyor. 


PARTİSİNİN OY RAKAMINA POSASI MI DEDİ? 
Denizli’de çalışmalarda yer almayan Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan’a olan tepkiler, Ayhan’ında bulunduğu toplantılarda yüksek sesle söylenmeye devam ediyor. 2 günlük ziyaretinde partilileri ile bir araya gelen Emin Haluk Ayhan’ın bir partili ile ilgili karşılıklı atışması ise MHP’de tepki topladı.

İddialara göre, “Seçim çalışmalarına Hazır mısınız ?” diyen Emin Haluk Ayhan’a tepki gösteren partililer “Bu listeye mi çalışacağız? Diyerek tepkilerini dile getirince, MHP Denizli 1. Sıra Milletvekili adayı Emin Haluk Ayhan’ın “ Bu partinin posası beni vekil yapar” dediği iddia edilirken, milletvekilinin bu sözleri ise kendisine olan tepkiyi arttırdı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER