banner249

Acıpayam artık daha güzel!

Acıpayam’da üst yapı çalışmalarının tamamlandığı mahalleler güzel bir kent görünümü vermeye başladı.

Acıpayam artık daha güzel!
banner240

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan ile başlayan Acıpayam Yerel hizmet kalkınması, tüm hızıyla devam ediyor. İlçenin daha da yaşanabilir bir kent olması için altyapı çalışmalarını tamamlayan belediye şimdi üst yapı çalışmalarını tüm mahallelerde sürdürmeye başladı.

acipayam-guzel

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, Kırca mahallesinde sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi. Mahalle muhtarı Naile Kaya ve teknik ekibi ile birlikte incelemelerde bulunan Başkan Şevkan, üst yapı çalışmasının biran önce tamamlanması için ekiplerin yoğun bir mesai harcadığını söyledi.

Kırca mahallesinde sürdürülen üst yapı çalışmasını yerinde inceleyen Başkan Şevkan, mahalle halkının da taleplerini dinledi.

HEM MASADA HEM SAHADA ÇALIŞIYORUZ!

Eksiklerin biran önce tamamlanması için geceli gündüzlü çalıştıklarını belirten Şevkan, “Acıpayam’ın her bir mahallesini daha yaşanabilir ve güzel bir kent haline getirmek için güzel işler yapmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın ilettiği sorunları yaptığımız istişareler ile talep ve önerilerini dikkate alarak projelerimizi tamamlamak için canla başla büyük bir özveriyle çalışıyoruz. Ekip arkadaşlarımızın her birine çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Kentimiz için daha çok güzel işlerimiz var. Hep birlikte omuz omuza, gönül gönüle hem masada hem sahada çalışmaya devam ediyoruz.” dedi.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER