banner249

Abalıoğlu’ndan öyle bir şey istedi ki…

Ak Parti Pamukkale Belediye Başkan Aday Adayı Birtan Şahan, Sanayici, Girişimci ve Hayırsever İş Adamı Orhan Abalıoğlu’na yaptığı ziyarette, Abalıoğlu’nun sahibi olduğu ‘Lezita’ markası adına Denizli’ye bir havaalanı yapmasını istedi.

Abalıoğlu’ndan öyle bir şey istedi ki…
banner240

AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Aday Adayı Birtan Şahan, Hayırsever İş Adamı Orhan Abalıoğlu’nu ziyaret ederek, “Denizli ve ülkenin kalkınmasında büyük hizmetlerde bulunan değerli büyüklerimizle istişare etmek bizler için son derece önemli” dedi. 


Şahan, ziyarette yaptığı açıklamada ‘’Bizler hizmet için yola çıktık. Halkımızla esnaflarımızla ve iş adamlarımızla fikir alışverişinde bulunarak yürüdüğümüz yolda daha güçlü ilerleyeceğimize inanıyoruz. Orhan Abalıoğlu olarak bugüne kadar ülkemize ve memleketimize yapmış olduğunuz yaptırımlardan dolayı çok teşekkür ediyorum’’ dedi.

Şahan, Orhan Abalıoğlu’ndan Denizlimizin ihtiyaçları arasında bulunan yeni bir havaalanı konusunda da öncü olarak adım atmalarını ve Orhan Abalıoğlu Şirketler Grubunda bulunan LEZİTA Markası Adına bir havaalanı yapmalarını talep etti. 

Hayırsever İş Adamı Orhan Abalıoğlu Birtan Şahan’ın bu ziyaretinden dolayı çok memnuniyet duyduklarını söyledi. Orhan Abalıoğlu da ‘’Bizler Denizlimize 3 okul hediye ettik ve toplam bedeli 10 trilyon olan 4 okulumuzunda temelini atacağız, ülkemiz için var gücümüzle çalışırken genç dinamik çalışkan belediye başkanlarının da olması bizleri çok sevindirecektir’’ dedi. 
Ayrıca Orhan Abalıoğlu kendisinin 20 saat çalışarak bugünlere geldiğini ve Birtan Şahan’ın da bu özveriyle çalışacağını inandığını ifade etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER