banner249

68 mahalleye yol müjdesi!

Pamukkale Belediyesi, başta ara caddeler ve sokaklar olmak üzere asfalt ihtiyacı olan yolları yeniden elden geçirerek, yolları daha güvenli hale getiriyor.

68 mahalleye yol müjdesi!
banner240

Belediye sınırları ve mücavir alan sınırları içerisindeki 68 mahalledeki tüm yollar yeniden elden geçirilerek ihtiyaç duyulan bölgelere yama asfalt yapılıyor. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Başkan Yardımcısı Fahrettin Göksu ve beraberindekiler, Bağbaşı Mahallesi’nde sürdürülen yama çalışmalarını yerinde inceledi. 


Başkan Gürlesin, yolların Pamukkale Belediyesi’ne yakışır hale getirilmesi için yanındaki ilgili daire amirlerine talimat verdi. Başkan Gürlesin, yaklaşık 1 saat süren incelemenin ardından çalışmalar hakkında bilgi verdi. Belediyeye bağlı 2 farklı yama ekibinin trafiğin yoğun olmadığı saatlerde çalışmalarını sürdürdüğünü Ramazan Bayramı sonrasında ise ekip sayısının artırılacağını ifade eden Başkan Gürlesin, şunları dile getirdi: 

‘Pamukkale Belediyesi olarak şuana kadar hep alandayız. Yerinde incelemeler yaparak bölge insanının da çalışmalar hakkındaki görüşlerini değerlendiriyoruz. Şuanda Bağbaşı Mahallemizde ihtiyaç duyulan yerlerde asfalt çalışmasını sürdürüyoruz. Asfalt ve yama ekiplerimiz Ramazan Bayramı öncesinde çalışmaya başladı. Bayramdan sonra da inşallah yama ekibi sayımızı 3’e çıkaracağız. Gittiğimiz yerlerde sadece yamayla kalmıyoruz. 

Yamaya ek olarak kaldırım ve yollarda bozulan yerler varsa onlara da müdahale ediyoruz. Yamadan, hurda taşlarının temizlenmesine kadar mahallelerimizin üst yapıya yönelik ne ihtiyacı varsa yapıyoruz. Bugün bizim için başka bir anlam da içeriyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi’nden silindir alıp asfaltı sıklaştırıyorduk. Bugün ise kendi silindirimizi kullanmaya başladık. Amacımız vatandaşlarımızı hizmeti biran önce gecikmeden ulaştırmaktır. Önümüzdeki günlerde benzer çalışmalara katlayarak devam edeceğiz. 

Bundan dolayı vatandaşlarımız bize güvensin, bizi takip etsin. Biz onların güvenini boşa çıkarmayız. Ben şimdiden halkımızın yaklaşan Ramazan Bayramını tebrik ediyorum. Çalışmalar tüm mahalle sakinlerimize hayırlı olsun.’ Başkan Gürlesin, daha sonra gerek esnafla ve gerekse çevredeki insanlarla sohbet edip çalışmalar hakkındaki görüşlerini aldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER