banner249

5. Teknoloji ve AR-GE Günleri başlıyor

Pamukkale Üniversitesitesi’ne bağlı Teknokent’in her yıl düzenlediği Teknoloji ve AR-GE Günleri etkinliği, bu yıl da 1-2 Ekim tarihleri arasında PAÜ Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek. Etkinliğin bu yıl ki konusu ‘Enerji’ olacak.

5. Teknoloji ve AR-GE Günleri başlıyor
banner240

PAÜ Teknokent, yine çok önemli bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. Teknokent Genel Müdürü Hasalettin Deligöz, 1-2 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek 5. Teknoloji ve AR-GE günlerinin ana temasının ‘Enerji’ olacağını söyledi. 


Enerji, enerji verimliliği, enerji üretimi ve satışı hakkında, yenilikçi, araştırmacı ve ürettiği ürünü, kullandığı prosesi geliştirmek isteyen, bu sektörde faaliyet göstermek isteyen KOBİ’lerin, sanayicilerin ve akademisyenlerin bir araya geleceği etkinlikte Denizli’nin ve bölgenin sürdürülebilir kalkınması için girişimcilerin konunun uzmanları ile karşılıklı görüş alışverişlerinde bulunmaları, işletme sahiplerinin enerji ile ilgili devlet teşvik ve destekleri hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlamak açısından önemli bir fırsat olacağını ifade eden Deligöz şöyle konuştu, “Her yıl olduğu gibi bu yılda dolu dolu bir etkinlik gerçekleştireceğiz. Birbirinden önemli uzman ve işadamlarını bu etkinlikte bir araya getirip enerjiyle ilgili tüm detayları ortaya koyacağız. 

Başta GEKA olmak üzere KOSGEB, TKDK, TÜBİTAK, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, İTÜ, ODTÜ, Ege Üniversitesi’nden uzmanlar ile çok sayıda işadamı AR-GE günlerinde tecrübelerini aktaracak. Tüm Denizli’yi yapacağımız bu çok önemli Teknoloji ve AR-GE günlerine bekliyoruz.” 5.Teknoloji ve AR-GE günleri 1-2 Ekim tarihleri arasında PAÜ Kongre ve Kültür Merkezi’nde saat 09.30’da başlayacak.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER