banner249

5 ayda 8 bin yeni üye kaydettiler

ak parti denizli merkez ilçe başkanlığı, iftar yemeği verdi. iftar yemeğinde konuşan ak parti denizli merkez ilçe başkanı birtan Åžahan, 5 ayda 22 bin 999 olan kayıtlı üye sayılarını 30 bin 202’ye ulaştırdıklarını söyledi.

5 ayda 8 bin yeni üye kaydettiler
banner240
DEDA Düğün Salonu;nda düzenlenen iftar yemeğine AK Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki, AK Parti Denizli Milletvekilleri Nihat Zeybekci, Bilal Uçar ve Nurcan Dalbudak, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Gürlesin, İl Genel Meclisi Önceki Başkanları Osman Yüceliş ve Halil Pekdemir, AK Parti Önceki Merkez İlçe Başkanı Uğur Erdoğan, Çal Belediye Başkanı Hasan Gündüz, Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Mahalle Başkanları, Sandık başkanları ile partililer ve davetliler katıldı.
İftar Öncesi Semazen Grubu semazen gösterisi yaptı. İftara katılanlar semazen gösterisini beğeniyle izledi.

İftar sonrası AK Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki, AK Parti Denizli Milletvekilleri Nihat Zeybekci, Bilal Uçar ve Nurcan Dalbudak, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Gürlesin partililere hitaben kısa bir konuşma yaptı.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Birtan Sahan iftar sonrası yaptığı konuşmada Ramazan ayında partililerle bir araya gelmekten merkez ilçe teşkilatı olarak büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. AK Parti teşkilatlarında görev alanların Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a yol arkadaşlığı yapmış olduğunu belirten Şahan, “AK Parti’de milletimize ve ülkemize hizmet sevdası ile gece gündüz demeden koşturmak bizler için bir onur vesilesidir. Bu onuru hep birlikte paylaşıyoruz. Merkez ilçe teşkilatı olarak bizler, il teşkilatımız, belediyemiz ve milletvekillerimizle büyük bir ahenk ve uyum içinde çalışmalarımızı başarıyla sürdürmekteyiz’’ dedi.

Mahallelerde de teşkilatlanma çalışmalarını tamamladıklarını dile getiren Şahan, ‘’Merkez ilçe yönetim kurulundaki arkadaşlarımızı mahallelerimize koordinatör olarak görevlendirdik. Mahallelerimizde görevlendirilen teşkilat mensuplarımızla teşkilat binamızın toplantı salonunda milletvekillerimiz, belediye başkanımız ve başkan yardımcılarımızın katılımıyla toplantılar gerçekleştirdik. Merkez ilçemizdeki sorunları merkezinde tespit ederek, merkezinden çözüm sağladık. Belediyemizin düzenlediği her türlü etkinlikte yer aldık ve bizim düzenliğimiz etkinliklere de Milletvekillerimiz ve Belediye başkanımızın katılımını sağladık. Bunları gerçekleştirirken tek hedefimiz vardı, oda bu şehre ve milletimize hizmet etmekti. İnşallah bunu hep birlikte milletimizden aldığımız güç ve enerji ile gerçekleştirmeye devam edeceğiz’’ diye konuştu.

Seçimden seçime halkın arasına inen siyasetçileri ve siyasi anlayışları AK Parti’nin yok ettiğini kaydeden Şahan, sözlerini şöyle sürdürdü, “Bizler her gün bir mahallemizde mutlak surette bir etkinlik düzenliyoruz. Seçimden seçime değil her zaman milletimizle birlikte oluyoruz. Çünkü AK Parti’nin farkı bu. Ak parti olarak bizler; millete rağmen siyaset değil milletle birlikte hizmet ediyoruz. Bizim özümüzde, sözümüzde, teşkilat olarak birdir. Biz her zaman milletimizle birlikteyiz. Bizi arayan Akkale de, Dokuzkavaklar da, Gerzele de, Karşıyaka da, Irlıganlı da Pamukkale de, Aşağışamlı da, Cankurtaran da,Şirinköy de, Değirmenönün de bulur. Biz her zaman milletimizleyiz. Çünkü biz milletimizden aldığımız ilhamla yürüyoruz.”

Hiçbir zaman seçim kazanmak için çalışmadıklarını ifade eden Şahan, ‘’Biz her zaman gönül kazanmak için çalıştık. Bu birlikteliğimiz vesilesiyle siz değerli partili kardeşlerimizden bir kaç istirhamımız olacak. Üye artışımız hızla devam ediyor. 5 ay gibi kısa bir sürede 22 bin 999 olan kayıtlı üyemizi 7 bin 203 üye artışı ile 30 bin 202 ye ulaştık. Fakat yeterlimi değil daha ileriye taşımamız gerekiyor’’ dedi.


Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER