banner249

4 yılda 4 seçim kazanan tek başkan!

Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, CHP Honaz İlçe Kongresinde yaptığı konuşmada, Honaz’ın seçim zaferi kazanmaya alıştığını belirterek, son 4 yılda 4 seçim kazanan tek başkan olduğuna dikkat çekti. 

4 yılda 4 seçim kazanan tek başkan!
banner240

CHP Honaz İlçe Kongresi, yoğun katılımlı bir toplantıyla gerçekleşti. Kongreye İl Başkanı Ali Osman Horzum’un yanı sıra Milletvekili Şeref Arpacı, Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek ve çok sayıda partili katıldı. 

ÖN SEÇİM ŞART OLMALI
Kongrede bir konuşma yapan Kepenek, genel merkezin bundan sonraki seçimlerinde ön seçim yapması gerektiğini savundu. Partisinin kendi özüne ve ilkelerine dönmesi gerektiğini ifade eden Kepenek şöyle konuştu, “Genel seçimlerde ne yazık ki istediğimiz sonuçları alamadık. Karşı mahallenin evlatlarıyla girdiğimiz seçimleri kaybettik. Bundan sonra ben de dahil olmak üzere seçilecek her kişi genel merkez eliyle değil ön seçimle belirlenmeli. Biz parti içi demokrasiyi ve iktidarı ancak böyle sağlarız.” 

4 YILDA 4 SEÇİM KAZANDIK
Başkan Kepenek, Honaz’ın 70 yıllık kaderini değiştirdiklerini belirterek şunları söyledi, “CHP Honaz’da kazanmayı öğrendi. Derman belediyeciliğini benimsedi. Kadrolarımızla girmiş olduğumuz 4 seçimi de kazandık. Kazanmaya alıştık. Burada artık kaybetmeyeceğiz” dedi.
 

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER