Zolan ile seçim kazanılmaz!

Yazmışlar,
Çizmişler,
Çalmışlar,
Oynamışlar…

Kamuoyu desteğini kaybetmiş bir Osman Zolan, belli bir güruh tarafından parlatılma çabası içine girdi. 
Buna ihtiyaçları var mıydı?
Varmış demek…!
Ama beyhude bir çabadan öteye gitmeyecek. 

Çünkü verdiği sözü tutmayarak belediyeyi milyarlarca lira borçlandırdı. 
İnsan önce bir afallıyor. 
Bir daha okuyor, doğru mu okudum diye…
Velhasıl Kelam, 2019’da Denizlilerin karşısına çıkarak 258 dev proje sözü verdi.
Bu projelerin büyük çoğunluğunu yapamadı. Yani sözünü tutmadı. Ancak buna rağmen belediyeyi inanılmaz bir borç bataklığına sürükledi. Yani çalışmayarak, belediyenin kazanımları olan gayrimenkulleri de satarak yine de işin içinden çıkamadı.
Söz verip de yapamadığı projelerin listesi haber arşivlerimizde duruyor. Merak eden yada ‘Osman Zolan aslında çalıştı’ diyenler, yazdığım haberlere ulaşarak hakikati öğrenebilirler. 

Şimdi bu adamı parlatıp alternatifsiz başkan olarak göstermeye çalışıyorlar. ‘Neymiş efendim’ Osman Zolan’ın oyu partisinden 7 veya 8 puan önde. Bu kadar ahmaklık olabilir mi? Osman Zolan’ı partisinden büyük göstermek, Cumhurbaşkanından daha popüler göstermek nasıl bir akıl tutulmasıdır. 
Mademki oyu Cumhurbaşkanından ve partisinden yüksek o halde cesareti varsa bağımsız olarak aday olsun bakalım…
Derler hep ‘Şeyh uçmaz, mürit uçurur’ diye…

Rakibi yok diye algı yaratmaya çalışanlara, ondan daha iyi başkanlık yapacak insanlar olduğunu hatırlatmak isterim. Ak Parti’nin seçim kaybedecek tek büyükşehir adayı var o da şu anda başkanlık yapan Osman Zolan’dır. 

Oysa Nihat Zeybekci’nin başkanlık tarihine baktığınızda, bir tarih yazıldı… 
Denizli’yi yeniden inşa etti. 
Başarılı bir iş adamıydı, müthiş bir vizyona sahipti. Bugün hala onun bu kente olan hizmetleri konuşuluyor. Aday olsa ‘Nerede kalmıştık’ diye başlar işe koyulmaya…

Gelelim Halil Pekdemir’e
Bünyesinde yaklaşık 1200 çalışanı var. Denizli Ticaret Borsası Başkan Vekilliği, İl Genel Meclisi Başkanlığı, Büyükşehir Belediyesi Grup Başkan Vekilliği yaptı. Aktif olarak Borsa Başkanvekilliği ve Türkiye Sera Yatırımcıları ve Üreticileri Birliği başkanlığını yürütüyor. Zeybekci gibi onun da bu kente büyük hizmetleri oldu. İl Genel Meclisi Başkanlığı döneminde Denizli’ye ve özellikle köylere götürdüğü hizmet hala konuşuluyor. Dinamik ve müthiş çalışkan özelliğiyle biliniyor. Aday olsa, Denizli’ye ve partisine Zolan’dan daha çok katkı sunar. 

Bir diğer potansiyel aday olan Muhammet Subaşıoğlu’na gelelim. Merkezefendi’nin kurucu belediye başkanıydı. Öyle donanımlıydı ki, yeri geldiğinde ülkesini temsil etmek üzere yurtdışı organizasyonlarında görevlendirildi. Bir dönemde iki dönemlik iş yaptı. Vizyon sahibi ve çalışkanlığıyla bilinen ender başkanlardan biri. Bugün sokakta kime sorsanız Zolan’dan daha donanımlı olduğunu açıkça söyler. 

Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan’a gelelim. Saydığım potansiyel adayların hiçbirinin altında kalır yanı yok. Uğur Erdoğan, uzun yıllar partisinin seçim koordinasyon merkezlerini yönetti. Ak Parti’nin Denizli’deki seçim zaferlerinin baş mimarıydı. Herkes onun gizli bir kahraman olduğunu bilirdi. 
İşinde de çok başarılıydı. Sonrasında Denizli Ticaret Odası’nın başına geçti. Başkanlığı süresince Denizli onu yakından tanıdı. Tanıdıkça sevdi. Bugün aday olsa dürüstlüğü ve samimiyeti ile Zolan’dan kat ve kat daha fazla oy alır. 
‘Zolan’ın dışında aday yok’ diyenler ya hakikati görmüyor yada 3 maymunu oynuyor… 
Sevgiyle kalın..!


 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Ali haydar
Ali haydar - 9 ay Önce

Bu yazdiklarinizin her cümlesine katılıyorum.kesinlikle doğru ve tarafsız bir yazı olmuş...Osman Zolan iyi bir insan ama sanki belediye başkanı değilde farklı bir görevde olmalı diye düşünüyorum...

Ibrahim Barutçu
Ibrahim Barutçu - 9 ay Önce

Umarım ve dilerim hiç biri kazanamaz.

Erol Tüzen
Erol Tüzen - 9 ay Önce

Akp kimi çıkarırsa cıkarsın CHP şaibesi olmayan samimi güler yüzlü bir aday çıkarmayı basarırlarsa seçimi alırlar

Nureddin KILINÇ
Nureddin KILINÇ - 9 ay Önce

Denizli yerel seçimde tehlikede.yuzde beşlik oy farkını kapatmak cok zor