banner249

15 STK Erdoğan’a destek verecek!

Afyonkarahisar’da Sivil Toplum Kuruluşları Platformu adı altında bir araya gelen yaklaşık 15 sivil toplum örgütü, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde AK Parti’nin adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı desteklediklerini açıkladı.

15 STK Erdoğan’a destek verecek!
banner240

Taş Medrese’de gerçekleştirilen basın toplantısında Sivil Toplum Kuruluşları Platformu’nun ortak basın açıklamasını okuyan Memur-Sen Afyonkarahisar İl Temsilcisi Abdullah Çelik, 12’nci Cumhurbaşkanının doğrudan milletin oylarıyla seçilecek olmasının vesayeti tasfiye sürecinde son aşamaya gelindiğinin tescili olarak gördüklerini söyledi. 


12’nci Cumhurbaşkanının istikbal, istiklal ve istikrar noktasında büyük bir ivme yakalayan Türkiye’nin demokratikleşme, sivilleşme ve özgürleşme yolculuğunun da liderliğini yürüteceğini kaydeden Çelik, “Türkiye, sadece milletimiz için değil medeniyet havzamızdaki bütün ülke ve toplumlar için yeni ufuk ve umutların öznesi olmak durumundadır. Artık Türkiye herhangi bir ülke değildir. 

Artık, Türkiye başka coğrafyaların yaralarını saran, mazlumlarına kol kanat geren, zulme ve zalime karşı sessiz kalmayan proaktif diplomasiyi esas alan vizyoner bir ülkedir. Cumhurbaşkanının halkın oylarıyla seçilecek olmasını, mevcut siyasi iradenin millet egemenliğine ve milletin takdirine bağlılığının göstergesi olarak kabul ediyoruz. 12’nci Cumhurbaşkanı, Türkiye Cumhuriyeti’nin lideri olacaktır. Türkiye, gelecek vizyonuna uygun olarak lider cumhurbaşkanı profiliyle medeniyetin ihyası ve yeniden büyük Türkiye inşası sürecini hızlandırmalıdır” dedi. 

“HAYAT KALİTEMİZ SÜREKLİ YÜKSELİYOR”
Cumhurbaşkanı adaylarının hem Türkiye’yi tanımak hem de Türkiye’de tanınmak yönüyle benzer durumda olmadıklarının bilincinde olduklarını vurgulayan Çelik, sözlerine şöyle devam etti: “Türkiye’yi bilen, milletiyle ortak ya da benzer bir hayat öyküsüne sahip, milletle aynı sıkıntıları çeken, milletin sevinçlerini, gelenek, göreneklerini bilen ve yaşayan, medeniyetin değerlerini yaşayan ve yayan, Türkiye’nin siyasi ve toplumsal dengelerini bilen ve yönetebilen bir Cumhurbaşkanı istiyoruz. 

Hayat kalitemiz sürekli yükseliyor. Çözüm süreciyle birlikte terör ve terör mağduriyeti sona eriyor. Kesintisiz eğitim yerine 4+4+4 sistemiyle çocuklarımız daha esnek tercihlerde bulunabiliyor. İmam hatip ortaokulları açıldı. Katsayı uygulaması sona erdi. Kız öğrencilerimiz ve kadın kamu görevlisi kardeşlerimiz başörtüsüyle eğitim görebiliyor, kamu hizmeti sunabiliyor. 

Kamu görevlileri toplu sözleşme hakkına sahip kılınırken, işçilerin grev yasakları azaltıldı. Hak ve özgürlüklerin esas, yasakların istisna olduğu bir Türkiye var artık. Bütün bunlar, son on yıllık dönemdeki siyasi ve ekonomik istikrarın, demokratikleşme ve özgürleşme kararlılığının sonucudur. 

Türkiye’nin bu dönüşüm hikayesine, reformist sürecine, özgürleşme ve demokratikleşme iradesine, vesayetin deşifresine ve tasfiyesine öncülük eden siyasi hareketin liderliğini yapan, dünya mazlumlarının sesi ve nefesi Türkiye fotoğrafını ortaya çıkaran, ‘çözüm sürecini’ sahiplenen milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceğiz.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER