banner249

Cerrahi Hastanesi'nden dev müjde

Denizli’nin ilk özel hastanelerinden biri olan Denizli Cerrahi Hastanesi, Ramazan dolayısıyla çalışanları, doktorları ve basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Cerrahi Hastanesi'nden dev müjde
banner240

İftarda hastanenin yönetim kurulu başkanı Dr. Murat Çelik, Denizli’ye yeni bir hastane yapacakları müjdesini verdi. Çipa Restaurant da düzenlenen iftar yemeğine Denizli Cerrahi Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Çelik, yönetim kurulu ve ortakları, doktorlar, hastane çalışanları ve gazeteciler katıldı. 


Denizli Cerrahi Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Çelik, Cerrahi Hastanesi olarak 15 bin metrekarelik yeni hastanenin temellerini atacaklarını belirterek, “Cerrahi Hastanesi olarak bu müjdeyi ilk kez burada açkılıyorum. Denizli’de özel hastaneler konusunda çok yakında akıllı hastane olarak adlandırılan 15 bin metrekare büyüklüğünde bir hastanenin temelini atacağız. 

Kısa sürede tamamlayacağımız hastanemiz için gerekli çalışmaları tamamlamış bulunuyoruz. Yer ve zaman konusunda herhangi bir bilgi vermek istemiyorum. Ancak bunu çok yakında kamuoyu ile paylaşacağımızın belirtmek isterim” dedi. 

Dr. Murat Çelik konuşmanın ardından Cerrahi Hastanesinde hasta kabulüne başlayan Kadın Doğum ve Hastalıkları Uzmanı Op.Dr. Suna Yazıcı, Radyoloji Uzmanı Dr. Uğur Levent Ünlü, Radyoloji Uzmanı Dr. Dilek Nil Ünlü, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Mehmet Oğuz Ören, İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Dündar Güngör Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Nurşen Avkan, Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op.Dr. Serhan Örnek, Beyin cerrahi uzmanı Op. Dr. Selçuk Göçmen’i basına tanıttı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER