banner249

Neden mi kasko?

Kasko yaptırmanın öneminden bahseden Sadıkoğlu Sigorta Müdürü Filiz Ayhan, “Kendinizi güvende hissetmek, değerlerinizi korumak istiyorsanız kaskosuz yola çıkmayın” dedi.

Neden mi kasko?
banner240

 Kasko sigortasının isteğe bağlı olarak yapıldığını söyleyen Sadıkoğlu Sigorta Müdürü Filiz Ayhan, “Trafik sigortasında herhangi bir kaza/hasar durumunda karşı tarafın riskleri kapsam altındadır. Hatalı olan araç sahibi iseniz, sizin trafik sigortanız kazaya karışan diğer tarafın masrafları karşılar. 


Yani hatalı olan taraftaysanız ve kasko poliçeniz yoksa sadece karşı tarafın masrafları ödenir, sizin masraflarınız trafik sigortası dışındadır. Kasko sigortası yaptırarak öncelikle kaza durumunda kendi risklerinizi güvence altına almış olursunuz. Kasko sigortası sadece kaza risklerini kapsam altına almaz. Başta hırsızlık olmak üzere, yangın, deprem gibi sizin kontrolünüz dışında olan çevresel faktörlere karşı da aracınızı güvence altına alınır.

 Bu güvenceleri de Sadıkoğlu Sigorta olarak bünyemizde yer alan Ak, Axa ve Allianz Sigorta markaları ile biz size sunuyoruz. En iyi hizmet, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak yapmış olduğumuz çalışmalarda, sizi ve değerlerinizi koruma altına alıyoruz. Kasko ve konut sigortasında da durum aynıdır. Şayet yerine yenisini koymakta zorlanacağınız varlıklarınız varsa mutlaka sigorta yaptırmalısınız. 

Zorunlu trafik sigortası yaptırmış olarak trafikteki ve diğer risklere karşı sizi korumayacağından mutlaka zorunlu trafik sigortasına ek olarak kasko sigortası da yaptırmalısınız” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER