banner249

Merkez bankasının yapamadığını onlar yaptı

Acıpayam'da emlak, konut ve gayrimenkul sektöründe hizmet veren Bayraktar Emlak Yatırım Danışmanlığı sahibi Mustafa Mesut Bayraktar Acıpayam'dan konut almak isteyen vatandaşlar için kredi faizlerini % 0.99'a düşürdüklerini söyledi.

Merkez bankasının yapamadığını onlar yaptı
banner240

Son zamanlarda sürekli yükselişe geçen faiz oranları yüzünden konut satışında durgunluk yaşayan Acıpayam Emlak piyasayı canlandırmak için girişimlerde bulunduklarını belirten Bayraktar şunları kaydetti: "konut kredi faizlerinin yüksek olmasından dolayı inşaat sektöründe uzun süredir durgunluk yaşanıyor.


 Yatırım merkezi haline gelen Acıpayam'da adeta lokomotif sektör haline gelen inşaat neredeyse durma noktasına geldi. Vatandaşlarımızın ev sahibi olmaları için bankalarla görüşmeler sağladık. Ortalama % 1.20 civarında olan konut kredisi faiz oranını % 0.99'a indirmeyi başardık. //www.acipayamemlakcim.com/ Bununla da kalmayarak dosya masrafı ve ekspertiz masrafını da ortadan kaldırdık.  


Düşük faiz oranı ile 10 yıla varan vadelerle konut sahibi olmak isteyen vatandaşları iş yerimizde kahvemizi içmeye bekliyoruz. Halkımıza ve yatırımcılarımıza hayırlı uğurlu olsun." dedi. 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER