banner249

Sistem Akademi’den muhteşem tören!

Sistem Akademi Eğitim Kurumu, muhteşem bir yılsonu mezuniyet ve Bahar Partisi etkinliği düzenledi. 

Sistem Akademi’den muhteşem tören!
banner240

Lara Garden Salonu’nda düzenlenen etkinliğe Denizli İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Veysel Yanık’ın yanı sıra çok sayıda okulun temsilcisi, öğretmenler, aileler ve öğrenciler katıldı.  

Eğitim öğretim yılının sona ermesiyle zorlu bir yılı geride bırakarak mezun olan öğrenciler, doyasıya eğlendi. 

Sınırsız dans ve eğlencenin yaşandığı gecede öğrenciler, aileleri ve öğretmenleriyle mezuniyet coşkusunu yaşadı. Kep töreninin ardından yemeğe geçen davetliler daha sonra pasta kesimi yaptı. Dans gösterisi ve halk oyunlarının doyasıya yaşandığı gecede öğrenciler ayrıca sıra gecesi yaptı. Öğretmenlerin elleriyle yoğurduğu çiğ köfte, davetlilere ikram edildi. Sıra gecesinde öğrenciler, halk müziği şarkılarına eşlik etti. 

Sistem Akademi Eğitim Kurumunun Müdürü Ezgi Liceli, Lara Garden’de düzenledikleri geceye katılımlarından dolayı tüm öğrenci, öğretmen, veli ve davetlilere teşekkür etti. Kurum Müdürü Liceli açıklamasına şöyle devam etti, “2022-2023 eğitim öğretim yılının sonuna geldik. Çocuklarımız 17 ve 18 Haziran’da TYT ve AYT sınavına girdiler. Hem onları eğlendirmek, hem de burada öğretmenlerimizle bir arada olarak güzel bir etkinliğe imza attık” dedi. 
Sistem Akademi’nin yılsonu mezuniyet ve Bahar Partisi eğlencesi, muhteşem gecenin ardından İzmir Marşı’yla son buldu.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER