banner249

Yeni eğitim ve öğretim yılında ailelere seslendi

Yeni eğitim ve öğretim yılının başlaması nedeniyle mesaj yayımlayan Denizli Valisi Hasan Karahan, "Çok değerli anneler ve babalar, bin bir cefa ve fedakarlıkla büyüttüğünüz ciğerparelerinizin geleceğe hazırlanmasında okul yönetimleri ve öğretmenlerimizle sürekli işbirliği sağlayacağınıza inanıyorum. Çünkü çocuklarınızın ilk öğretmenleri ve onları en iyi tanıyanlar sizlersiniz. Dolayısıyla onlara güveniniz, güven veriniz, başarısızlık durumlarında onlara umut aşılayıp hayata bağlayınız." dedi.

Yeni eğitim ve öğretim yılında ailelere seslendi
banner240

Denizli Valisi Hasan Karahan, yeni eğitim ve öğretim yılının başlaması nedeniyle mesaj yayımladı.

Karahan, mesajında, Türkiye'nin aydınlık yarınlarının emanet edileceği çocukların ilim deryasına kulaç atacağı bir eğitim öğretim yılının daha başladığını belirterek, eğitim öğretim yılının öğrencilere, öğretmenlere ve velilere hayırlı olmasını diledi.

Eğitimin, toplumsal yaşamın biçimlendirilmesinde, geleceğe yönelik adımların belirlenmesinde ve çağdaşlaşma sürecinin başarıya ulaşmasında vazgeçilmez öğe olduğunu vurgulayan Vali Karahan,"Sağlam temeller üzerine kurulmuş bir yaşam, çocuklarımızın geleceği için olduğu kadar, genç nüfus yoğunluğuna sahip ülkemizin geleceği için de temel koşuldur. Ülkemizin her alanda daha da güçlü bir şekilde uluslararası alanda temsil edilmesi hiç kuşkusuz iyi yetişmiş insan gücüne bağlıdır. Bu da çocuklarımızın nitelikli bir eğitim almasıyla mümkündür. Eğitim ve öğretimdeki en önemli hedefimiz, çocuklarımızı çağın gerektirdiği bilimsel ve teknolojik donanımların yanında milli, ahlaki, manevi ve kültürel değerlerle bezenmiş olarak yetiştirmektir. Devletimizin ve milletimizin geleceğini garanti altına alarak insanlarımızın mutlu ve müreffeh yaşamalarını temin etmenin yolu da buradan geçmektedir."

Eğitimin ailede başladığını, okulda geliştiğini ve toplumda olgunlaştığını vurgulayan Karahan, "Çok değerli anneler ve babalar, bin bir cefa ve fedakarlıkla büyüttüğünüz ciğerparelerinizin geleceğe hazırlanmasında okul yönetimleri ve öğretmenlerimizle sürekli işbirliği sağlayacağınıza inanıyorum. Çünkü çocuklarınızın ilk öğretmenleri ve onları en iyi tanıyanlar sizlersiniz. Dolayısıyla onlara güveniniz, güven veriniz, başarısızlık durumlarında onlara umut aşılayıp hayata bağlayınız" diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER