banner249

Özge Ulusoy Denizli turizmine iyi geldi

Pamukkale ve Karahayıt’ın daha iyi tanıtılması, termal turizme daha fazla insan çekilebilmesi amacıyla Denizli Belediyesi’nin desteği ile Denizli Turistik Otel ve İşletmeciler Derneği tarafından yürütülen Termal İyi Gelir projesi üçüncü yılını geride bıraktı.

Özge Ulusoy Denizli turizmine iyi geldi
banner240

Denizligüncel.com’un haberine Pamukkale’deki doluluk oranlarını yüzde 40’lardan yüzde 100’e çıkaran önemli proje için geçen ay tanıtım toplantısı yapılmış ve ünlü manken Özge Ulusoy da yer almıştı. Ulusoy, ardından Pamukkale travertenleri, antik tiyatro ve antik havuzda yapılan çekimlerde yer aldı.

Projenin tanıtımını üstlenen MÇS Fikir Sanat ekibi tarafından hazırlanan tanıtım filminde ünlü manken, Termal İyi Gelir için kamera karşısına geçti.

MÇS Fikir Sanat Başkanı Mehmet Çağrı Sebzeci, Pamukkale’nin daha geniş kitlelere ulaşması için çalışmalarını yürüttüklerini belirtirken, “Hazırladığımız reklam filmlerini sadece Türkiye’de değil, birçok ülkede fuarlarda, televizyonlarda yayınlıyoruz. Türkiye’nin tanınmış yüzü Özge Ulusoy da bu projeye çok yakıştı. Amacımız, bölgemizi tüm dünyaya en iyi şekilde tanıtabilmek” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER