banner249

Özel idarenin yıkım tarihi belli oldu

Denizli’de Bayramyeri’nde birçok esnafın ve resmi dairenin bulunduğu 39 yıllık Özel İdare İşhanı’nın yıkımı için ihale süreci başladı. 18 Nisan 2018 Çarşamba günü Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak ihale ile Özel İdare binasının yıkımına bu ay sonu başlanılacak.

Özel idarenin yıkım tarihi belli oldu
banner240

Denizli’nin en eski yapılarından biri olan, 1979’da yapıldığından beri aktif olarak kullanılan ve depreme dayanıksızlığı nedeniyle bölgede önemli tehlike oluşturulan Özel İdare Binası için karara varıldı. Geçtiğimiz aylarda alınan karar ile bina tamamen boşaltılarak, yıkıma hazır hale getirildi. Denizli’nin önemli simgelerinden biri olan Özel İdare İşhanı, 39 yıldır Denizli’ye hizmet ediyor. Toplam 250 bağımsız bölümü olmak üzere 120’ye yakın esnafın iş yerinin bulunduğu ve 9 resmi dairenin hizmet verdiği bina, bu ay yapılacak ihalenin ardından yıkılacak.

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak ihale ile Özel İdare Binasının yıkımı bu ay sonu başlayacak. 18 Nisan Çarşamba günü Denizli Büyükşehir Beledyes Encümen Salonu’nda açık arttırma usulü ile yapılacak ihalenin sonunda,işi alan firma Özel İdare Binasının yıkımına başlayacak. Binadan çıkacak hurdaların karşılığında yapılacak ihalenin muammen bedeli ise 82 bin TL olarak belirlendi.

Kaynak: Denizli Post

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2018, 14:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER