banner249

Denizli’deki cinayette flaş gelişme

Denizli’nin Merkezefendi İlçesi İlbade Mahallesi, Örnek Caddesi üzerinde bulunan bir lokantada meydana gelen olay da bir kişi ölü olarak bulunmuştu.

Denizli’deki cinayette flaş gelişme
banner240

İddiaya göre, sabah saat: 05.00 sularında Örnek Caddesi üzerindeki bir lokantadan gelen silah sesinin duyulması üzerine vatandaşlar Polis’e ihbarda bulundu. Olay yerine giden emniyet güçleri av tüfeği ile vurulmuş 29 yaşındaki evli ve 3 çocuk babası Serkan Dağ isimli kişiyi hareketsiz şekilde buldu. Hemen sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Serkan Dağ’ın hayanı kaybeğini belirledi. Olay yeri inceleme ekiplerinin araştırmasının ardından genç adamın cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Hayanı kaybeden Serkan Dağ’ın Ak Par İl Başkanlığı Yönem Kurulu Üyesi Kemal Dağ’ın yeğeni olduğu iddialar arasında yerini aldı. Serkan Dağ’ı kim yada kimlerin öldürdüğü ve yaşanan cinayetle ilgili olarak soruşturma başlatılmıştı.

POLİS KATİL ZANLISINI SAKLANDIĞI YERDEN YAKALADI

Gerçekleşen soruşturma kapsamında olayın peşini bırakmayan emniyet güçleri 29 yaşındaki evli ve 3 çocuk babası Serkan Dağ’ı öldüren kişinin izini buldu. Gerçekleşen operasyon ile T.Ş. isimli zanlı gözaltına alındı. İfadesi alınmak üzere Denizli Emniyet Müdürlüğüne götürülen kal zanlısının işlemlerinin tamamlanmasının ardından Adliyeye sevk edileceği belirtildi.

Kaynak: Meriçulukuş tv

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER