banner249

Köklü Otel’den görkemli açılış

Denizli’nin Honaz ilçesindeki ilk  ’Turizm İşletme Belgeli Otel’’ olan Köklü Suit Otel görkemli bir açılışla hizmete açıldı. Gerçekleştirilen açılış öncesi Köklü otel davetlilerine iftar yemeği verdi.

Köklü Otel’den görkemli açılış
banner240

Honaz İlçe Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu ve Köklü ailesi tarafından açılışı gerçekleştirilen törene iş dünyası ve çok sayıda davetli katıldı.

Hizmet sektörüne hızlı bir giriş yapan Köklü Otel Denizli Çardak Havalimanı’na en yakın otel ve (TKDK)  Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu’nun kırsal alanda destek verdiği en başarılı projelerden biri olma özelliği taşıyor.

Ayrıca genç ve girişimci bayanların öncülüğünde açılan otelin kalitesi dikkat çekiyor. Müşterilerine Superior, Deluxe ve Suit odalarıyla hizmet veriyor. Arıca Köklü Suit Otel kahvaltı salonu, restaurantı, teras restaurantı,  2 adet  toplantı salonu, Green Spa’sı (hamam,sauna ve masaj) ve Lobby Bar’ı ile müşterilerine en iyi hizmeti sunuyor. Köklü Suit Otel’i tercih ettiğinizde açık büfe ve serpme kahvaltı seçenekleriyle güne güzel başlıyorsunuz. Ünlü aşçılarının birbirinden özel hazırladığı A’la Carte menüsü ve ızgara çeşitleriyle öğle ve akşam yemeklerinde eşsiz bir damak lezzeti sunuyor. Köklü Suit Otel, evinizin konforunu etkileyici deneyimlerle birlikte taçlandıran, iş hayatının kalbinde yer alıyor.  Köklü Suit Otel, güler yüzlü ve deneyimli personeliyle değerleri misafirlerini ağırlamak için bekliyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER