banner249

Kitap Fuarı’nda Eda Urhan rüzgârı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi 5. Kitap Fuarı törenle açıldı. Fuarda Denizli’nin tanınmış yazarlarından Eda Urhan, 4 kitabı ‘Bahar Sensin’ adlı kitabını Denizlili okurlar için imzaladı.

Kitap Fuarı’nda Eda Urhan rüzgârı!
banner240

Yüzlerce yazar ve yayınevinin katıldığı fuara yoğun ilgi gösterildi. Ege’nin en büyüğü olan 5. Kitap Fuarı törenle kapılarını açtı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde (EGS) gerçekleştirilen açılış törenine çok sayıda siyasinin yanı sıra bürokrat ve vatandaşlar katıldı.

Denizli’nin tanınmış yazarlarından Eda Urhan’ın da katıldığı fuara çok sayıda ziyaretçi akın etti. ‘Bahar Sensin’ adlı kitabıyla stanttaki yerini alan Urhan, okurlarının ve hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Ak Parti Merkezefendi İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Uçkan’ın da katılım sağladığı fuarda ünlü yazar Eda Urhan ile bir süre sohbet etti.

Denizlili yazar Urhan’ın yayımladığı dördüncü kitabından dolayı tebrik eden Uçkan, “Denizlili güçlü bir kalemin yazılarını okumanın ve bu önemli fuarda yer almasını memnuniyetle karşıladım. Sayın Urhan’ın tüm kitaplarını büyük keyifle ve merakla okumuş bir okur olarak başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Ünlü yazar Urhan da, “Denizli Büyükşehir Belediyesi 5. Kitap Fuarını düzenleyen Büyükşehir Belediye Başkanı ve tüm ekibine çok teşekkür ediyorum. Muhteşem bir organizasyonla fuar tüm kapılarını okurlarına sonuna kadar açtı. ‘Bahar Sensin’ adlı dördüncü kitabımızı tüm okurlarımıza tanıtmak ve imzalamak için buradayız. Sayın Orhan Uçkan beyefendiye de katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER