banner249

Kaya ailesinden hayır yemeği

Denizli Ticaret Odası yönetim kurulu üyesi Erol Kaya ve Metin Kaya kardeşler bir süre önce kaybettikleri kardeşleri Ercan kaya için hayır yemeği düzenledi.

Kaya ailesinden hayır yemeği
banner240

Geçtiğimiz aylarda rahatsızlığı nedeniyle hayatını kaybeden ve ailesini derin üzüntüye boğan Ercan Kaya için 1200 Evler mahallesinde hayır yemeği veridi.

Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyesi ve Müteahhit Erol Kaya’nın kardeşi olan Ercan Kaya için verilen hayır yemeğine Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Sümerpark Genel Müdürü Zorhan Sancar, Ak Parti Merkez ilçe Başkanı Ekrem Başer Ticaret Odası Yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda sevenleri katıldı.

Ercan Kaya ruhuna edilen duaların ardından hayır yemeğine geçildi. Kardeşini kaybetmenin derin üzüntüsü içerisinde olduklarını belirten Denizli Ticaret Odası yönetim kurulu üyesi Erol Kaya, ‘ Kardeşimin aramızdan amansız ayrılışı bizleri derinden üzüntüye boğdu. Kendisini hiçbir zaman unutmayacağız. Bugün kardeşim için verilen hayır yemeğine katılan ve onun için dua eden herekse çok teşekkür ediyorum’ dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER