banner249

Kardeşinin canlısını ararken cesedini buldu!

Denizli'nin Kale ilçesinde sık sık şeker komasına giren adam traktörle tarlasına giderken kayboldu. Abisi şüphe üzerine aramaya çıktıktan 5 saat sonra kardeşinin kaza yaptığını gördü. Talihsiz adamın olay yerinde can verdiği ortaya çıktı.

Kardeşinin canlısını ararken cesedini buldu!
banner240

Denizli'nin Kale ilçesi Çamlarca Mahallesi Kazıklar Mevkiinde sabah saatlerinde çalışmak için evden çıkan ve sık sık şeker komasına girdiği öğrenilen 37 yaşındaki Tuncay Anuk idaresindeki 20 K 9223 plakalı traktör, sürücüsünün kontrolünden çıkması sonucu metrelerce aşağıya yuvarlandı. Aradan geçen süre zarfında Anuk’tan haber alamayan kardeşleri, araziye çıkarak aramaya başladı. Yaklaşık 5 saat sonra Anuk’un traktörünü yuvarlanmış şekilde bulan abisi, aşağıya inmeye başladı.

Acı tabloyla karşılaşan Anuk’un abisinin ihbarı üzerine bölgeye jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri Anuk’un hayatını kaybettiğini belirledi. Jandarma Olay Yeri İnceleme ekiplerinin yapmış olduğu çalışmaların ardından sürücünün cansız bedeni itfaiye ekipleri tarafından çıkarılarak otopsi yapılmak üzere adli tıp morguna kaldırıldı. Acılı aile ise gözyaşları içerisinde o anlar izledi. Kazayla ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER