banner249

Horoz olağanüstü kongreye gidiyor

Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek yönetimden gerekli desteği göremeyince olağanüstü kongre kararı aldı.

Horoz olağanüstü kongreye gidiyor
banner240

De­niz­lis­por’da Baş­kan Mus­ta­fa Üstek’in trans­fer gö­rüş­me­le­ri için An­ka­ra’ya git­ti­ğin­de ta­kı­mın Altınordu maçı öncesi dağıtılması planlanan Adana Demirspor maçının galibiyet pri­mi­ni ödeme sözü veren yö­ne­tim­den tek kuruş çık­ma­yın­ca kong­re yapma ka­ra­rı aldı.  Trans­fer gö­rüş­me­le­ri ve yeşil si­yah­lı ku­lü­be kay­nak ara­yı­şı için An­ka­ra’ya giden Baş­kan Mus­ta­fa Üstek bu sı­ra­da yö­ne­tim­den prim­le­rin öde­me­si­ni is­te­di. Fakat Cuma ak­şa­mı saat 17:00’ye kadar yö­ne­ti­ci­ler­den tek kuruş çık­ma­yın­ca yine dev­re­ye girdi ve ta­kı­mın pri­mi­ni da­ğıt­tı.

SORUN SADECE PRİM DEĞİL!

Sa­de­ce prim ko­nu­sun­da değil diğer ko­nu­lar­da da yö­ne­ti­min­den katkı gör­me­yen Baş­kan Mus­ta­fa Üstek’in sabrı da taştı. Henüz şeh­rin bü­yük­le­rin­den bir des­tek gör­me­yen yeşil si­yah­lı­lar­da tüm gi­ri­şim­ler şu ana kadar so­nuç­suz kaldı. Eko­no­mi eski Ba­ka­nı Nihat Zey­bek­ci başta olmak üzere bazı önem­li isim­ler yeşil si­yah­lı ku­lü­be kay­nak te­mi­ni için dev­re­ye girse de şu ana kadar sonuç alı­na­ma­dı. Tüm bu ça­ba­la­rın kısa süre için­de sonuç ve­re­ce­ği, yeşil si­yah­lı ku­lü­bün yeni kay­nak­la­ra ka­vu­şa­ca­ğı ko­nu­şu­lu­yor.

20 EYLÜL’DE KONGREYE GİDİYOR

Tüm bu olumsuzluların yaşanması nedeni ile Başkan Üstek Olağanüstü Kongre kararı aldı. Yönetimin kongreye kadar görevlerine devam edeceği öğrenildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER