banner249

Evora Denizli, DEYEF’te göz kamaştırdı

Evora Denizli projesi, “En iyi Rezidans” ödülüne layık görülen Evora Rezidans ile birlikte Denizli 1. Emlak Yapı Fuarı’nın ilgi odağı oldu

Evora Denizli, DEYEF’te göz kamaştırdı
banner240

Emlak Konut güvencesi ve Teknik Yapı kalitesiyle yükselen Evora Denizli projesi, Denizli 1. Emlak ve Yapı Endüstri Fuarı’nda ziyaretçilerle buluştu. Fuarın açılışına katılan Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, Denizli halkı ile güzel bir sinerji yakalayan Evora Denizli projesine gösterilen ilginin memnuniyet verici olduğunu belirtti. Evora Denizli’yi tüm şehrin tanıdığına işaret eden Durbakayım, “yaklaşık 2 yıl önce lansmanını yaptığımız projedeki dairelerin yarıdan fazlasını satma başarısını yakaladık. Denizli halkının yaşam tarzına uygun olarak geliştirdiğimiz Evora Denizli projesindeki mimari ve satış sonrası hizmet kalitesini, bu yılsonuna doğru gerçek sahipleriyle buluşturacağız” açıklamasını yaptı.

Evora Denizli’nin insana ve çevreye duyarlı fonksiyonlar içerdiğini belirten Umut Durbakayım, güvenlik, mahremiyet gibi insan için en temel gereksinimlerin konforlu ve kaliteli yaşam ile birleştirildiğini vurguladı. Projenin ilk etabında yer alan 44 adet ticari ünitenin de ilgi gördüğünü belirten Umut Durbakayım, Evora Denizli’nin prestijli yaşam ile birlikte kazançlı bir yatırımın merkezi olduğunu belirtti.

Ödüllü Rezidans’a Büyük İlgi

Sign of the City Awards organizasyonunun “En iyi Rezidans” ödülüne layık görülen Evora Rezidans, fuara gelen ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Denizli halkına konforlu bir yaşam tarzı sunan Evora Rezidans’da, iş hayatının da aynı anda yapabilmesi için toplantı odaları, house keeping, resepsiyon ve güvenlik hizmetleri de verilecek. Evora rezidans bölümünde yer alan bu hizmetler ve sosyal imkanlar, açık-kapalı yüzme havuzları, fitness center-sauna-buhar odaları barındıran spor kompleksi ile desteklenecek.

Emlak Konut GYO’nun hasılat paylaşım modeli kapsamında Teknik Yapı tarafından gerçekleştirilen Evora Denizli projesinde 1.480 lüks konut, özel eğitim kurumu, bir devlet okulu, temel ve sosyal ihtiyaçların karşılanacağı toplam 75 ticari ünite yer alıyor.  Büyük ve geniş balkon konseptiyle açık ve ferah yaşam alanlarına açılan dairelere sahip proje, konut, eğitim, ticaret ve rekreasyon fonksiyonlarını da bünyesinde barındırıyor. Yoğun yeşil doku kullanımı, dinginlik ve huzur hissini insanın iliklerine kadar hissettirecek şekilde tasarlanan yapay organik gölet şeklinde kullanılan su öğesi ile doğal yaşam, projenin ana omurgasını oluşturuyor. İhtiyaç duyulan otoparkların büyük bölümünün kapalı otopark ile çözümlendiği projede, yüzeyde daha fazla yeşil alan yaratılıyor.

Çevreye duyarlı proje ve kazançlı ticaret

Evora Denizli’de 2 büyük bloktan oluşan ticari üniteler şık mağazalarıyla ziyaretçilerine açık alanda alışveriş yapma keyfi sunacak. Açık hava ticaret merkezi özelliği taşıyan ticari üniteler, hem Evora Denizli’de yaşayanlara hem de Denizli halkına hitap edecek.  Ticari üniteleri açık alanlar, insanların şık ve lüks bir caddede hem ihtiyaçlarını karşılayabilmesi hem de iyi vakit geçirmesini sağlayacak.

Geri dönüşüme önem veren bir mimari yaklaşımın benimsendiği ve enerji kaynaklarının etkin bir şekilde kullanılacağı Evora Denizli projesindeki binalar, aydınlatmada güneş enerjisinden faydalanan, yağmur suyunu biriktiren, pis suyu geri dönüştüren, çöplerini ayrıştıran sistemlerle donatıldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER