banner249

‘En İyi Rezidans’ ödülü Evora’nın

Emlak Konut GYO güvencesi ve Teknik Yapı kalitesiyle inşa edilen Evora Denizli projesinde yer alan Evora Rezidans, Sign of the City Awards organizasyonunun “En iyi Rezidans” ödülüne layık görüldü.

‘En İyi Rezidans’ ödülü Evora’nın
banner240

İnsana ve çevreye duyarlı fonksiyonların ve sürdürülebilir mimarinin temel kriter olarak alındığı Evora Denizli Rezidans, ‘ En İyi Rezidans’ ödülü aldı.Türkiye’nin birbirinden seçkin ve kaliteli rezidans projeleriyle birlikte podyuma çıkan proje, yine Türkiye’nin seçkin müteahhit, akademisyen ve mimarlarından oluşan jürinin oy çokluğuyla bu elit ödüle layık görüldü.

Denizli’deki ilk Emlak Konut GYO projesi olma özelliğine sahip Evora Rezidans’ın tasarımında ve inşaatında LEED kriterlerine uyum sağlanmakta olup, Leed Gold Sertifikası Adayı bir proje olarak öne çıkıyor. Ortak alanların aydınlatılmasında güneş enerjisinden faydalanan, yağmur suyunu biriktiren ve geri dönüştüren sistemlerle donatılan Evora Denizli projesinde enerji kaynaklarının etkin bir şekilde kullanılması ve sürdürülebilir stratejilere önem veren bir mimari yaklaşımı benimsemesi ayırt edici özellikler arasında yer alıyor.

Toplamda 171 adet çeşitli büyüklükte konut ve 18 adet dükkanın yer aldığı Evora Rezidans’da açık yüzme havuzu, güneşlenme terası, havuz, bar,  toplantı odaları, baskı-printer odası, banket mutfağı, sosyal tesis, kapalı yüzme havuzu, bay-bayan sauna ve buhar odası, fitness center, spor ve eğitim odaları, vitamin bar ve kafe, resepsiyon hizmeti, house keeping hizmeti ile 190 araçlık kapalı ve açık otopark yer alıyor.

Sosyalleşme ve temiz hava

Tüm yaş gruplarına hitap edebilecek sosyal alanlar ile ev sahiplerine ayrıcalıklı yaşam sunan projedeki ticari üniteler günlük ihtiyaçlarının kolayca karşılanması ve sosyalleşme imkanını sunuyor. Ayrıca proje genelini oluşturan yürüyüş parkurları, süs havuzları, göletler ve tabiat parkı açık havanın keyfini yaşama avantajı sunuyor. Lokasyon avantajının yanında Merkezefendi’de kapanmayacak bir doğa manzarasına sahip olan Evora Rezidans, yüksek kot avantajı ile ev sahiplerine her daim temiz hava ve benzersiz bir manzarası sunuyor.

Evora Rezidans'ın sunacağı insana ve çevreye duyarlı fonksiyonlar, sürdürülebilir bir mimari temel kriter olarak belirlendi. Barınma, güvenlik, mahremiyet gibi insan için en temel gereksinimler karşılanırken de fonksiyonel, konforlu ve kaliteli yaşam alanlarından ödün verilmedi. Proje genelinde yoğun, geniş ve ferah açık yaşam alanları elde etmek amacıyla, düşey ve yatay kütleler birbirini tamamlayacak şekilde bir arada kullanıldı. Binaların proje alanına dağılımında görsel bir ahenk gözetilirken, farklı özelliklerin aynı mimari dil eşliğinde birbirini tamamlamasına dikkat edildi.

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2017, 15:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER