banner249

Ege Üniversitesi Güçlendirme Vakfı Denizli Okulları lansmanına Denizlili velilerden büyük ilgi

Denizli de uzun yıllar eğitim sektöründe hizmet veren Farabi Sağlık meslek lisesi kurucuları şimdi de Ege Üniversitesi Eğitim Vakfı okullarını Denizli’ye kazandırmanın gururunu yaşıyor.

Ege Üniversitesi Güçlendirme Vakfı Denizli Okulları lansmanına Denizlili velilerden büyük ilgi
banner240

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında açılacak olan okullarının lansmanını Anemon Otel’de yapan kurum eğitim öğretime gönlünü vermiş Denizlililer tarafından büyük ilgi gördü.

Ege Üniversitesi Geliştirme Eğitim Vakfı Denizli Okulları Lasmanına Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Denizli Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Bilfen Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fatih Öztürk, okulun Denizli kurucuları Hatice Tuğba Yeşilpınar, İhsan Okan Çakanel, Baki Bağadır, Baro Başkanı Müjdat İlhan ve çok sayıda davetli katıldı.

Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen okul lansmanında konuşan Ege Üniversitesi Eğitim Vakfı Denizli Okulları temsilcisi Baki Bağadır ve Ege Üniversitesi Güçlendirme Vakfı Başkanı Faruk Tatar, lansmana katılan davetlilere okullarının tanıtımını yaptı.

63 yıllık akademik deneyimini özel okulculuğa taşıyan Ege Üniversitesi Güçlendirme Vakfı, anaokulundan liseye eğitimin tüm kademelerinde ezberleri bozacak bir yapılanmayla eğitim dünyasına adım attı. Okulların kuruluş çalışmalarının mimarı olan Ege GVO Genel Müdürü Faruk Tatar, hayata geçirdikleri yeni neslin okulu olarak nitelendirdikleri modeli tüm ayrıntılarıyla anlattı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER