banner249

Denizlili içecek firmasına sosyal medyadan tepkiler hızla büyüyor

Denizlili vatandaşlar yaşanan ekonomik sıkıntılar ve boykottan sonra krizi fırsata çeviren içecek firmasına tepkilerini sosyal medyadan göstererek isyan ettiler.

Denizlili içecek firmasına sosyal medyadan tepkiler hızla büyüyor
banner240

Denizli'nin önemli markalarından olan meşrubat firması Türkiye ile ABD arasında yaşanan kriz ve dolar kurundaki artış sonrası Coca-cola başta olmak üzere ABD menşeli firmalara yönelik boykotu fırsata çevirmek istedi. Firma kriz öncesi satış fiyatlarına bir anda yüzde 20 zam yapınca vatandaşlar da isyanını sosyal medyadan dile getirdi. 

Güncel fiyatları ile coca cola firmasına ait ürünlerden daha pahalı hale gelen firmanın fırsatçılık yaptığını savunan vatandaşlar  firmanın bu tavrından vazgeçmesi gerektiğini savundu. 
Vatandaşlar firmanın bu  tavrı değişene kadar  ilgili firmanın da boykot edilmesi gerektiğini savundu.

TEPKİLERİNİ SOSYAL MEDYADAN DUYURDULAR

Firma Sahiplerine Açık Mektup

Hep zirvede kalmak istiyorsanız fiyatınızı düşürün ABD mallarına Boykottan sonra yaptığınız faiş zammı geri alın Milyon Dolarlık reklam kampanyalı ABD malı firmasının 2 buçuk litre içeceği 4 buçuk  TL iken sıfır reklam maliyetli sadece 2 litresi 5 TL olmuş yani ABD firmasının içeceği 1.8 TL iken Denizli firmasının içeceği litresi 2 buçuk TL’ye geliyor kendi ayaklarınıza sıkıyorsunuz haberiniz olsun”diye sitem ettiler.

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2018, 10:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER