banner249

Denizli’den “evet” sözü

Referandum çalışmaları kapsamında Denizli'ye gelen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Zeybekci’yi büyük bir coşku ile karşılayan Denizli halkı, 16 Nisan’da “evet” sözü verdi.

Denizli’den “evet” sözü
banner240

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin oylanmasına sayılı günler kala, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci tüm ilçelerde vatandaşlarla buluştu.

Bakan Zeybekci, “Koalisyon yapacak partiler hangi devlet kuruluşunu hangi parti alacak onun pazarlığını yapardı. Başımıza geleni anladınız mı? Birileri bir hikâye yazdı ve Türkiye’nin rolünü biçti. 16 Nisan’da bu ülke ayağa kalkmalı ve bu hastalıktan kurtulmalıdır. Bu Ak Parti meselesi değil bu herkesin meselesidir. Bu millet, bayrak, bağımsızlık meselesidir. 16 Nisan bunun için bir fırsat, 18 maddelik anayasa değişikliği ile bu millet bir hastalıktan kurtulacak. Yüzde 50 ile biri gelecek ve 5 yıl boyunca tek başına iktidar olacak. Bir daha koalisyon olmayacak. Bu ülkeyi siz kurtaracaksınız” dedi.

Denizli’nin hak ettiğini aldığını ifade eden Bakan Zeybekci, “2004 yılından bu yana bu şehre hizmetkâr oldum. Bunun Allahın bir lütfü olduğunu düşünüyorum. Her ne yaptıysak bu şehir için yaptık. Bu ülkenin kurtuluşu için 16 Nisan sizin davanızdır davanıza sahip çıkın” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER