banner249

Yüzhaber ailesi kahvaltıda buluştu

Ege’nin en çok tıklanan haber sitesi Yüzhaber.com.tr ailesi Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası’nda muhteşem bir organizasyonla kahvaltıda bir araya geldi.

Yüzhaber ailesi kahvaltıda buluştu
banner240

Keyifli geçen etkinlikte gündemi değerlendiren köşe yazarları ve çalışanlar ile görüş alışverişinde bulunuldu. İnternet haberciliğin zirvede olduğu bu dönemlerde sektördeki yapılanmayı ve okuyuculara en doğru ve en hızlı haberi vermek amaçlı yapılan toplantıda konuşan Yüzhaber.com.tr’nin imtiyaz sahibi Bilal Kırboğa, “Geleceğin en hızlı sektörü olan internet haberciliği gün geçtikçe kendini yeniliyor. Bizlerde Yüzhaber.com ailesi olarak gelişmelere hızlı bir ayak uydurmaya çalışıyoruz.Ayrıca bölgesel yayın yapan Yüzhaber.com’u önümüzdeki yıllarda ulusal yayın bir site haline getirmek istiyoruz .Bu nedenle yapılacak çalışmaları bu kahvaltı da ele aldık. İnşallah önümüzdeki zamanda bu tür etkinliklerin devam edecek” dedi.

YUZHABER.COM BİR AİLE
Yüzhaber.com’un bir aile olduğunu belirten Kırboğa, “Bizlerin amacı insanlara en doğru haberi en hızlı şekilde vermek bunun için elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz .Buradan tüm dostlarımıza yazarlarımıza personelimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2017, 15:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
emrah
emrah - 7 yıl Önce

tıklayan bizik.. parayı alan sizsiniz

SIRADAKİ HABER